Za vecinu nas sa ovog foruma se moze reci da su ljudi nadprosjecne inteligencije, koji bi da znaju i probaju sve.
Meni roditelji pricaju da sam sa 3-4 godine razvaljivao stvari da vidim kako rade. Sada, sa 16 godina nisam se puno promijenio! Hocu sto vise da znam, gledam 3-4 dokumentarca dnevno, o svemu, bavim se elektronikom, pecanjem, sportom, hemijom, skolom, motorima, hackingom, programiranjem, citam naucne knjige, ali i proucavam ljudsku psihologiju...Zasto? Zato sto sam valjda rodjen takav. Velika zelja za znanjem, sto bi englezi rekli: Neverending quest for knowledge. Da nije ljudi kao sto smo mi svijet bi vjerovatno izgledao drugacije.
Po ovom sto sam iznad rekao mnogi bi pretpostavili da nemam drustvo, curu, da ne izlazim. Bas naprotiv, imam veoma aktivan socijalni zivot, odlicno drustvo, curu, i obozavam zajebanciju, izlaske i kafe sa drugaricama
Oni koji nisu kao ja ne mogu to shvatiti, tako da ljude slicne meni nazivaju streberima, ako sam bolji u skoli od njih govore mi da ucim po citav dan...Valjda ljubomora, sta ja znam!
Mozda sam malo promasio temu, ali ovo je odgovor na post od marsovca jer mislim da smo dosta slicni. Jopagti je isto takav
U zadnje vrijeme mi je jako tesko naci vremena za sve! Skola, izlasci, treninzi, engleski, kafe, teretana...Pa elektronika malo pati...
Evo vec 20 dana idem kupiti dijelove i nikako! Nema para pa nema vremena pa kad skupim vremena potrosio pare
Oni koji me ne razumiju ce vjerovatno kritikovati post, ali njih se i ne tice pa me ne zanima. Post je napisan u cilju upoznavanja.