Zanima me gdje se u BiH mogu naci eksperimentalne ploce posto sam trazio u nekoliko radnji ali ih nemaju.Mislim na eksperimentalne ploce u koje se komponente samo ubadaju bez lemljenja kao na slici sa linka.
Pa koja je adresa Conrad-ovog sajta (Sarajevo) posto sam pokusao na njihovoj glavnoj stranici ali nemaju link za prestavnistvo u BiH (ako je to uopste prestavnistvo).Moze i broj telefona ili e-mail.
UNAPRED HVALA.
@Srdjan ne znam koja je web adresa Conrada i da li je uopste imaju , ali telefon i e-mail ti mogu nabaviti za koji dan kad budem u prolazu kraj njihove radnje.
@Srdjan danas sam bio u Conradu i ova ista ploca sto si ti stavio njenu sliku kosta 45km sto je preskupo, pa radje gledaj one module sto sam ti vec rekao (STECKPLATINE TYP II), posto su oni jeftiniji. Evo ti brojevi telefona Conrada u Sarajevu: 033-712-390, 033-712-391, 061-167-377 i mail: ags71arh@bih.net.ba
btw. kad smo vec kod toga, ima li igdje (u electronic centru u sarajevu??) kupiti onih stampanih ploca sa puno rupa, i sa kruzicima oko rupa sa strane stampe... valjda znate na sta mislim.. one plocice sto se ne trebaju nagrizati u bakru, nego se samo lemilicom i tinolom prespajaju rupice
Fedja wrote:btw. kad smo vec kod toga, ima li igdje (u electronic centru u sarajevu??) kupiti onih stampanih ploca sa puno rupa, i sa kruzicima oko rupa sa strane stampe... valjda znate na sta mislim.. one plocice sto se ne trebaju nagrizati u bakru, nego se samo lemilicom i tinolom prespajaju rupice
Evo da i ja konacno pridonesem nesto ovom forumu. Fedja Sinner ti je rekao gdje ima. Znam posto su zastupnici Orbiter G-a a bas sam jucer kod njih kupovao te rupicaste plocice. Cijena je 5KM.
Podružnica "Satcomelectronic" Sarajevo
Bulevar Meše Selimovića bb (do broja 21),7100,Sarajevo
zelja wrote:Evo da i ja konacno pridonesem nesto ovom forumu. Fedja Sinner ti je rekao gdje ima. Znam posto su zastupnici Orbiter G-a a bas sam jucer kod njih kupovao te rupicaste plocice. Cijena je 5KM.
Onda vjerovatno ima i u orbiter g Nisam se sjetio tamo pitati, a nije mi daleko od kuce Samo sajt im je ocajan... A electronic centar ga i nema (ja misilim)... Sto se ne ugledaju malo u hrvata, recimo chipoteka...