Ima nekoliko stvari koje ne razumijem pa bi molio objašnjenje:
Gdje je uopće ulaz signala? Je li to na ovaj C1 od 470nF?
Kako se koriste MUTE i STBY? Koliki su VM i VSTBY?
Što je to BOOTSTRAP?
Imam transformator na 27V koji bi koristio za ovo pojačalo pa me zanima kako bi izgledala shema napajanja?
Našao sam shemu napajanja pa recite hoce li to odgovarati (samo bi ja to stavio na malo veći napon jer imam trafo koji daje 27V) i koje diode da stavim za Graetz
Widi stari,tebi treba simetricno napajanje.To znaci da taj trafo daje zapravo 2x27V to ti je 2x1.6A ako je trafo od 70W
Progooglaj malo o tom IC-u,imash brdo slika...Sigurno ce ti pomoci
...dok citash ovaj tekst,tvoje karlovacko je sve toplije i toplije...
Ja sam pravio pojacalo sa TDA7294 po shemi koja ima ovdje na sajtu, imaju tri stranice iz novina skenirane.
Koristio sam trafo 2x22V AC sto dodje oko 2x30V DC, 100VA i 4 elektrolita po 4700uF.
Na ovom naponu sa povecim hladnjakom se za 10-15min. ugrije k'o djavo, pa ti sad vidi...
Nisam sad u mogucnosti da slikam to sve, jer mi je pojacalo u vikendici...
Mislim da ne bi trebao koristiti vise od 2x30V DC za napajanje jer ce se pregrijavati.
U kojem smislu mislis samo negativni napon???
Predpostavljam da si mislio da spojis dva ista trafoa pa da dobijes simetricno napajanje...
... ako je tako, onda mozes to pospajat ovako:
Gdje treba staviti prekidač za paljenje i gašenje pojačala: prije transformatora, između transformatora i ispravljača ili iza ispravljača?
Treba li prekidati obje žice (faza i 0 / + i -) ili samo jednu?
Prekidac postavi prije trafoa, mozes prekidat samo jednu dovodnu zicu, mada nece skodit ni ako prekidas obadvije (sad bi me moja bivsa profesorica ispravila i rekla "Kaze se OBIJE" )
...kada posisaš sva vesla, tada Nikola si Tesla, s pravom mozes reci da je struja tvoja...