Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
pozz svima!
ovako... pitanje za administratora. zasto se na ovom forumu kao i na svakom drugom nemoze staviti da svatko stavi koji god oce avatar???
ovako... pitanje za administratora. zasto se na ovom forumu kao i na svakom drugom nemoze staviti da svatko stavi koji god oce avatar???
Dvije ploče jedan izolator,mala moja to je KONDENZATOR...
- tepih
- Pravo uznapredovao :)
e to sam i ja htio jos prije pitat,al kontaj jebes avatar jesi doso gledat avatare ili po neki koristan savjet pa mozda zato jer bi svako mjenjo svaki dan a ovako bar otprilike mozes znati vec po avataru ko je ko a onako bi svako imo svako dan drugi avatar eto moje misljenje
..::==)BOŽE, AKO PONOVNO BUDEŠ STVARAO SVIJET, PAMET U GLAVU!!!!(==::...
- tepih
@pepi kontaj 20kb ali nemoj mislit samo na sebe elekronika.ba forum nema 1 clana,ima nas dosta a i virusi su tu kao sto je peda reko de molim vas,ako vam nesto treba pitajte ljepo cemo vam objasnit ako vam je do gledanja avatar tj slika imate muzej ili odi na net gledaj do mile volje mislim ovaka pitanja se mogu pitat privatnim putem al eto ja se izvinjavam svima koje sam povrjedio al mislim da je ovaj forum predobar vec je dovoljno sto smo poceli stavljat ove slike ispod posta de necemo pravit "ukrasni bor" od foruma mislim neka peda kaze kako i sta oce ali ja samo kazem da ako ti trea nesto pomoc i nesto odgovorit netreba ti avatar mislis da ce ti neko prije pomoc ako imas dobru sliku? varas se ljudi gledaju temu ne avatar
- Elektronicar
- tepih
moze se sto stojke kaze znam ja to spakujes trojanca ili bilo kojeg drugog i sve to daunlodiras i objavis i dobijes ljepo virus
stime bi i stojke na har discu tj na racunalu kojem je forum dobijo virus tj trojanca ljudi su na sve spremni i svasta se moze onda bi se neka budala logirala na forum samo da bi ostavio virus i otisa ljudi su na sve spremni kako bi nekog zajeb...
stime bi i stojke na har discu tj na racunalu kojem je forum dobijo virus tj trojanca ljudi su na sve spremni i svasta se moze onda bi se neka budala logirala na forum samo da bi ostavio virus i otisa ljudi su na sve spremni kako bi nekog zajeb...
- Elektronicar
moze se odraditi, ja nisam rekao da je lako ali nije ni tesko.
ja sam se ranije igrao tako sto otvoris sliku u note pad i na samom kraju dodas neke gluposti i onda kucas komande kao u comand promptu, i kad otvoris sliku on ti pokaze normalno sliku i odradi komande.
npr ja sam stavljao shutdown...
a npr da sam samo dodao da se slika kopira u startup eto ti jedne glupave i dosadne zavrzlame, zbog koje bi 90% korisnika reinstaliralo sistem
ja sam se ranije igrao tako sto otvoris sliku u note pad i na samom kraju dodas neke gluposti i onda kucas komande kao u comand promptu, i kad otvoris sliku on ti pokaze normalno sliku i odradi komande.
npr ja sam stavljao shutdown...
a npr da sam samo dodao da se slika kopira u startup eto ti jedne glupave i dosadne zavrzlame, zbog koje bi 90% korisnika reinstaliralo sistem