Zanima me ako bi netko moga otprilike reci od koliko je ona,koliko ampera moze potec kroz nju ,jer imam neke sheme di mi treba zavojnica a ovo bi mi dobro doslo onda
stojke369 da imas pravo jebemu ja se vec ponada da je zavojnica neka pa da je mogu iskoristit , samo da ne otvaram novu temu kada idem radit zavojnicu da li kabel treba biti izoliran ili ne ,jer na svim slikama koje sam gleda nije izoliran osim ako kabel nije proden s nekim lakom
@PNP, ajd ti zalijepi shemu za koju trebas tu zavojnicu, pa cemo ti onda mozda znati reci kakva zavojnica ti triba. Ne mozes bas svaku zavojnicu stavit gdje ti se prohtije, jer i zavojnice imaju svoje specificnosti.
ma treba mi 50uH u jednoj shemi vec je bila rasprava oko toga oko 37namotaja treba ,samo od cega treba biti ovaj materijal oko kojeg se to namotaje od plastike ili ,treba bi to malo inprovizirati sta bi moga koristit za to ???
Skinem li s napajanja nece mi napajanje radit ,sta se moze ovako jeftino kuput a da ima zavojnica u njemu ,napajanje najjeftinije je oko 80kn a nedaje mi se toliko para za 5zavojnica sta se nalaze u njemu
imaju na netu formule za izracunati koliko treba namotati zice ali svaka se razlikuje tako da neznam koja je prava ,po kojoj vi formuli namatate ili kako ih vi radite ako nekom treba 50uH kako znati da se namota i da se priblizno dobije toliko ???