jako mi trea Windows Movie Maker al ja ga skinem sa neta i on neradi nekad se nece ni intalirat,sve linkowe sam otvorio,proucio,skinio i instaliro a niš neradi nema nigdje prava instalacija a jako mi puno znaci i trea mi pa molim pomoc
hitno mi je!!!
pozz...
..::==)BOŽE, AKO PONOVNO BUDEŠ STVARAO SVIJET, PAMET U GLAVU!!!!(==::...
e ljudi molim vas nemojte me mucit,sa pitanjima
kak to nemaš,pa moraš imat i tak!
da imam pa nebi pito ovdje nek mi neko da neku korisnu
informaciju ili link di da ga skinem meni trea taj program
sto prije!!
fala vam svima !
pozz...
jooj care moj ti trebas taj Windows Movie Maker izbrisat iz sistema pa ga ponovo istalirat ili najbolje sto ti ja savjetujem jest da formatiras racunar, ali posto ti neznas sta je SP2 onda ti predlazem da odneses kome to da ti fomratira a ti je 3 sata posla ha ya
jooj care moj ti trebas taj Windows Movie Maker izbrisat iz sistema pa ga ponovo istalirat ili najbolje sto ti ja savjetujem jest da formatiras racunar, ali posto ti neznas sta je SP2 onda ti predlazem da odneses kome to da ti fomratira a ti je 3 sata posla ha ya Very Happy
gle lik mi je samo objasnio sta je to a ne kako to tream napravit!
kontam si ja da vama to nije problem koji znate al meni koji neznam je pa molim neku uputu kako da napravim!
ja odem u control panel-->ad remove peograms i tamo ga nea a di je on tu sve programe vracam obnavljam neznam di da idem!
fala...