radio bi nesto korisno poput regulatora napona kojeg sam nedavno izradio, a neznam sto. trebao bi neku shemu uređaja koj ce mi biti koristan, a da nije jako kompliciran i da djelovi nisu skupi.
procitao sam cjelu stranicu i nista. nemogu se odlucit.
sto ste vi radili?
Potrebna ideja za izradu nekog uredjaja
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Potrebna ideja za izradu nekog uredjaja
Sačuvajte drveće => pojedite dabra.
prvo razmisli sta ti triba od nekakvih elektronickih uredjaja, onda kad skontas, smisli na koju kvalitetu ciljas uredjja, npr ako radis audio pojacalo, za koju muziku i zvucnike i sl..., nakon toga otvori temu za prijedloge, i kad se konacno odlucis lagano skupljaj komponente i napravi to kako triba, ako budes gleda samo na cijenu i isplativost nema kruva od tebe
i da, u medjuvremenu citaj brdo literature o uredjaju tj skupini koju se odlucis gradit
ova tema je inace sama po sebi besmislena
i da, u medjuvremenu citaj brdo literature o uredjaju tj skupini koju se odlucis gradit
ova tema je inace sama po sebi besmislena
dobro ti je covjek rekao razmisli sta ti treba,konkretno ako mislis nesto popravljati treba ti mnogo toga,razmisli o nekom ispitivacu za tranzistore u kolu(znaci nemoras ih vaditi da ispitas),pa instrument za ispitivanje elektrolitskih kondenzatora tacnije ESR metar,signal injektor...ima mnogo toga..poz Alen
@mataya da se nebi mucio sad sam ti ja izmenio naziv teme.
Ima gomila tema sa ovakvim ili slicnim nazivom : Treba mi.... Pomoc... Help.. Ja se malo igrao... Zna li neko... Sta da radim.........Hitno!!! ....Hitno trazim....
Drugi put teme sa ovakvim glupim naslovom brisu se posle prvog obavestenja !!!
Ima gomila tema sa ovakvim ili slicnim nazivom : Treba mi.... Pomoc... Help.. Ja se malo igrao... Zna li neko... Sta da radim.........Hitno!!! ....Hitno trazim....
Drugi put teme sa ovakvim glupim naslovom brisu se posle prvog obavestenja !!!