imam nekoliko izvođača i nekoliko albuma koji nemaju ime, tj. nemam imena pjesama. inače audio cd uvijek ripam u windows media playeru. tamo se nudi mogućnost da se pronađu imena pjesama na internetu. problem je taj što ja to nemam na cd-u nego je meni to na disku i u mp3 formatu je. a kad bih pržio sve to posebno na cd, potrošio bi ih jako puno. postoli li neki način da se napravi neki virtualni cd? nadam se da ste skontali
ivan 2 wrote:...a za ovaj virtualni cd koristi deamon tools.
probao sam u daemon tools-u ali neznam kako da ga mountam, u kojem formatu ! probao sam ga stavit u win-rar ali nikad ništa ne pronađe. zna li netko kako bi to mogao mountati i u kojem formatu ?
u WMP10 traži isključivo audio CD umetnut i ladicu, znači nemože se promijeniti lokacija... skinit ću ovih dana negdje WMP11 jer sam jako prešao prometa preko gige pa će moji p0pizdit...
probao sam kako mi je @e rekao ali ništa ne pronalazi. samo kaže da nije ništa našao...
@pedja089, gdje u winampu nudi tu opciju? sve sam pretražio ali nenađem ništa. koristim Winamp 5.5
u neri odaberes image recorder i napravis audio cd. Poredas pjesme i on ti ih automaski pretcori u cda format al jednu sliku(image). I otu sliku koju nero napravi samo mount-ujes u deamon tools
Covjek je najsavrsenije bice koje svaka budala moze napravit.
Evo da ne otvaram novu temu molim vas recite je li postoji program koji m3u i pls fajlove konvertira u mp3 , preko ovih m3u i pls fajlova se sluša radio preko neta pa ako hocu neku pjesmu snimit......
A mislis da nisam guglo pa pretrazio cijeli net. ukucam m3u to mp3 converter fr*e download i izbaci hrpetinu linkova no ni jedan program ne valja. Nisam samo to ukucavo nego sve moguce kombinacije.
@schumo, riješio sam taj problem sa muzikom kako mi je rekao @pedja089. ali pitam samo da znam : gdje u neri da napravim taj image. opet ni to nemogu naći a sigurno mi je pod nosom ...
@pedja089, ispričavam se , bilo mi je pod nosom ali nisam našao odma, sry... i puno hvala, riješio sam to