Hmm,bilo koje pojačalo se može spojit na komp jer i on ima izlaz kao i radio,mp3 itd.,a što misliš gdje se utikaju zvučnici,ja na kompu imam 2×50W. A sheme su valjda ispravne,a najbolje ti je naći chip s kojim zelis radit pa na datasheetu vidi shemu
Skuzia sam ja tebe samo nemam ja pojma s kojim cipom radit , neznam ni koji cipovi se tu koriste ,mos ti onako preporucit nesto pa cu ja prouciti malo??
E jesu se "majstori" potrudili dati savjete.
Imas u postovima ovdje puno brbljanja na temu pojacala. Procesljaj malo forum. Imas i linkove za Elektore. Procesljaj i njih. U njima imas projekata koji su pouzdani i rade - ako onaj tko ih radi zna sto i kako radi.
znam sta je 500W , pa netreba biti od 2tranzistora moze biti od vise , zanima me samo je li postoji neko tako pojacalo da se moze napravit da radi,da ono nece riknit nakon par paljenja ,ako neko valja vidia bi koliko bi treba platiti komponente i onda bi ga mozda isa raditi ,ali ako je to sve sumljivo nista od toga
Ja bih ti licno preporucio da dobro precesljas stranicu http://bas.elitesecurity.org/mojiprojekti1.html
Dobro procitaj i prouci turtorijale na ovoj stranici, pa se tek onda upusti u gradnju pojacala, a za pocetak ja bi ti preporucio Standard pojacalo za koje i sam autor kaze da je odlicno za pocetnike, a i prilicno je dobrog kvaliteta...
ako ti treba za komp mislim da ti je najbolje napravit neko tda pojacalo npr. 2x80W navodno su jako kvalitetna, a vrlo su jednostavna za izradu.
ja bas skupljam djelove za tako neko pojacalo jer za kod kuce je sasvim dovoljno. sta ce ti vise od 2x80W