dali je moguce da mi reflektor onaj od ulaznih vrata blica u ritmu glazbe??? ja sve imam. i relay i sklop koji prima zvucne signale...sve... sam me zeza oce li reflektor(500W) moci to "podnjeti" mislim oce li zarulje pregoriti??? ako se stalno gasi i pali??
hvala pozz
Reflektor u ritmu muzike
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
-
- Odlično uznapredovao
-
- Odlično uznapredovao
pa ok ako je tebi to fora,maad neznam sta je fora da skoro stalno svijetli,to mozes i direktno da spojis onda.
a sto se tice izdrzavanja i to opet zavisi kakva je "sijalica",mislim na kvalitet.
ja sam kod sebe ispred kuce postavio takav reflektor ali od 150w i nisam se mogao namijenjati sijalica,nijedna nije izdrzala vise od 10 dana a pri tom da kazem da je dnevno reflektor radio 3-4 sata.
a "sijalica" je oko 2km.
na kraju sam stavio obicnu sijalicu sa kuglom i mijenjam je otprilike 1-2 godisnje.
ako potrefis na neke kvalitetne mozda ti izdrzi par sati,taman za jednu zurku!
pozdrav
a sto se tice izdrzavanja i to opet zavisi kakva je "sijalica",mislim na kvalitet.
ja sam kod sebe ispred kuce postavio takav reflektor ali od 150w i nisam se mogao namijenjati sijalica,nijedna nije izdrzala vise od 10 dana a pri tom da kazem da je dnevno reflektor radio 3-4 sata.
a "sijalica" je oko 2km.
na kraju sam stavio obicnu sijalicu sa kuglom i mijenjam je otprilike 1-2 godisnje.
ako potrefis na neke kvalitetne mozda ti izdrzi par sati,taman za jednu zurku!
pozdrav