želio bih kupiti novi lcd monitor od 22" jer sam vidio da je u trgovinama po 1600-1800 kuna što i nije puno za takav monitor zanima me šta vi kažete, šta preporučate... koju marku najbolje da gledam i koje karakteristike da gledam. inače na kompu sve radim, što znači - filmovi, igre, tekstovi... sve na kompu. gasim ga samo kad idem u školu ... a terat će ga grafička - NVIDIA GeForce 8800 GTS PCI Express 640 MB DDR3
sto se mene tice preporuka ti je da vidis sliku na monitoru pa si izaberes po tome koja ti slika najvise odgovara...najgore ti ej da ti netko preporuci taj i taj,a tebi se taj monitor,tj kvaliteta slike uopce nebude svidala,tj nece ti bit prihvatljiva...moj savjet ti je odes u ducan gdje ima izlozenih monitora,pogledas si ga kadje upaljen i odaberes onoga koji ti daje najbolju sliku....
@komer, hvala!! a jel možda znaš ti ili netko drugi, jel je moguće uzeti neki monitor kući na probni rok recimo na 5 dana i ako ga nevratiš, to znači da ga kupuješ. jel to ima gdje? thx
ps-kad sam kupovao homebox u vipu, rekli su mi da ga mogu vratiti u roku od 5 dana ak mi se nesvidi. et, pa zato pitam.
mislim da je zakonski rok u kojemu mozes vratit komponentu kupljenu 7 dana od dana kupnje pod uvijeom da imas pravo na povrat novca....ali najbolje ti je isprobat u ducanu,stanes kraj monitor,agledas iz raznih kuteva i ako ti se svida uzmes doma,,,,,
meni se iskreno bas i nesvida taj monitor kojeg si izabro.... mi u skoli imamo takav na informatici... nije bas besto.... ja kod kuce imam samsung SM913 BW pogledaj malo po internetu.... ili odi po trgovinama i pogledaj, razgledaj.... vidi sta ti se svida, kojem je dobra slika... idi pogledaj. to je moja preporuka.