LCD monitor - 17" za 22"

Forum o svemu i svačemu, ALI vezanim za elektroniku.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Post Reply

Kakav monitor vi imate?

CRT
4
50%
LCD
4
50%

Total votes: 8

denahv
Pravo sam se raspisao :)

LCD monitor - 17" za 22"

Post by denahv »

želio bih kupiti novi lcd monitor od 22" jer sam vidio da je u trgovinama po 1600-1800 kuna što i nije puno za takav monitor :D :!: zanima me šta vi kažete, šta preporučate... koju marku najbolje da gledam i koje karakteristike da gledam. inače na kompu sve radim, što znači - filmovi, igre, tekstovi... sve na kompu. gasim ga samo kad idem u školu :D ... a terat će ga grafička - NVIDIA GeForce 8800 GTS PCI Express 640 MB DDR3 8)

moj monitor koji sada imam je :
Samsung SyncMaster710n 17"
http://images.google.hr/images?q=Samsun ... a=X&imgsz=

hvala
Last edited by denahv on 13-02-2008, 21:58, edited 1 time in total.
komer
Penjem se :)

Post by komer »

sto se mene tice preporuka ti je da vidis sliku na monitoru pa si izaberes po tome koja ti slika najvise odgovara...najgore ti ej da ti netko preporuci taj i taj,a tebi se taj monitor,tj kvaliteta slike uopce nebude svidala,tj nece ti bit prihvatljiva...moj savjet ti je odes u ducan gdje ima izlozenih monitora,pogledas si ga kadje upaljen i odaberes onoga koji ti daje najbolju sliku....
denahv

Post by denahv »

@komer, hvala!! a jel možda znaš ti ili netko drugi, jel je moguće uzeti neki monitor kući na probni rok recimo na 5 dana i ako ga nevratiš, to znači da ga kupuješ. jel to ima gdje? thx

ps-kad sam kupovao homebox u vipu, rekli su mi da ga mogu vratiti u roku od 5 dana ak mi se nesvidi. et, pa zato pitam.
komer

Post by komer »

mislim da je zakonski rok u kojemu mozes vratit komponentu kupljenu 7 dana od dana kupnje pod uvijeom da imas pravo na povrat novca....ali najbolje ti je isprobat u ducanu,stanes kraj monitor,agledas iz raznih kuteva i ako ti se svida uzmes doma,,,,,
denahv

Post by denahv »

oke kontam. hvala!! ma najbolje je u dućanu to sve vidit...
woofer

Post by woofer »

meni se iskreno bas i nesvida taj monitor kojeg si izabro.... mi u skoli imamo takav na informatici... nije bas besto.... ja kod kuce imam samsung SM913 BW pogledaj malo po internetu.... ili odi po trgovinama i pogledaj, razgledaj.... vidi sta ti se svida, kojem je dobra slika... idi pogledaj. to je moja preporuka.
Image
KOHOTRA-OSIJEK
Image
denahv

Re: LCD monitor - 17" za 22"

Post by denahv »

voltmetar220 wrote:moj monitor koji sada imam je :
Samsung SyncMaster710n 17"
http://images.google.hr/images?q=Samsun ... a=X&imgsz=
@woofer, mislim da nisi skontao. ja sam napisao koji monitor ja imam a ne koji sam izabrao da ću ga kupiti! kontaš?

koliko je inča taj tvoj monitor?
Post Reply