laptop
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: laptop
Ovako, napiši dolje koju ti točno poruku ispiše pa ćemo vidjeti šta se da napraviti. Ovako na pamet ništa ne ide .woofer wrote:pozz svima...
ovako.. ja imam laptop... neznam zasto nece mi primit ni jedan USB... prepozna ga ali kaze nes da ga nemoze upotrijebit tako nes.... svaki savjet je dobro doso.....
hvala
Koliko sam te shvatio problem nastaje kad se uključi neki USB memory stick ili svaki uređaj koji radi preko USB-a? U oba slučaja, pod uvjetom da su uređaji ispravni, problem je vjerojatno sa driverima koji su ugrađeni u Windowse. Moja ti je preporuka da napraviš reinstalaciju OS-a. Ne mislim da sad brišeš kompletne Windowse već da samo iz njih pokreneš ponovo instalaciju isto kao kad radiš nadogradnju ili staviš SP2 ako već nije gore. Jedna od tih dviju stvari bi trebala pokrpati oštećene drivere. Ako to ne pomogne jedina je opcija, prije one najgore solucije da ti USB na kompu ne radi, da ponovno podigneš čitav sistem. Ako ni to ne pomogne vjerojatno je problem kao što sam gore rekao u pokvarenom USB kontroleru na matičnoj ploči. Nadam se da ipak nije u tome .woofer wrote:eo ovako:
One of USB devices attached to this computer has
malfunctioned, and Windows does not recognize it.
For assistance in solving this problem, click this message.
eo to mi uvijek izbaci kad ukljucim neki usb ili se zablokira pa ga moram restartirat...
hvala.
- Elektronicar
- Pravo uznapredovao :)
- Elektronicar
- Pravo uznapredovao :)
Ja te nista nerazumem, mozda mogu da ti pomognem ali nerazumem tvoj jezik.
Prvo kazes
Za vise informacija pogledaj http://support.microsoft.com
Mora da je gomila ljudi pre tebe imala isti problem.
a zatim kazes
Prvo kazes
kako sam ja razumeo prikljucenjem uredjaja na usb windows ga registruje ali ga ne prepoznaje. U tom slucaju poslusaj sta UssSiscia kaze.woofer wrote: One of USB devices attached to this computer has
malfunctioned, and Windows does not recognize it.
For assistance in solving this problem, click this message.
Za vise informacija pogledaj http://support.microsoft.com
Mora da je gomila ljudi pre tebe imala isti problem.
a zatim kazes
Znaci uredjaj je prepoznat od strane windowsa ali nemozes ga koristiti.woofer wrote:meni on sve prepozna ali mi nce stavit da mogu koristit...