ajde evo još nešta nevezano za antiviruse i onda se vraćamo temi
ma ja sam koristio nekad neke skinove raznih OS i da vidim kako izgledaju. i probao sam neki skin od LINUX-a i nije mi baš sjeo zato što se trebalo dosta navikavati. al dobro, onaj koji ima živaca učiti i navikavati se, slobodno... ukusi su različiti! meni je zasad XP najbolji a kasnije ćemo vidit. hehe hvala na slikama !!
i još nešta. vratimo se temi. ko što reče @Elektroničar... ali meni je i dalje NOD32 najbolji! hehe
Taj skin nema bas nikakve vese sa linuxom tako da to sto si video nisi video nista.
Mozda bi trebalo da postavimo glasanje i na taj nacin vidimo koje antivirus(e) najvise koriste korisnici ovog foruma.
Elektronicar wrote:Taj skin nema bas nikakve vese sa linuxom tako da to sto si video nisi video nista.
Mozda bi trebalo da postavimo glasanje i na taj nacin vidimo koje antivirus(e) najvise koriste korisnici ovog foruma.
ali svejedno je potpuno drugačiji od XP-a... to sigurno. znam da s tim skinom nisam zapravo vidio ništa! samo jedan mali dio izgleda.
slažem se s tobom!! mislim da bi bilo dobro napraviti neko glasanje ko šta koristi ali ne ovako kao postanje zato što se skrene sa teme i onda bude ku*ac... možda bi bilo dobro napraviti onaj dio gore u topicu sto se glasa. ne znam kako se to pravi niti stručno zove ali se nadam da ste skužili !