bandwidth limit exceeded
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
bandwidth limit exceeded
zanima me zašto se ovo događa? kakav je to limit? koliki je to limit? kako dođe do tog limita? neznam baš ništa o tome pa pitam
evo, ako ima neko pa da mi objasni. hvala!!
baš sam danas prijepodne malo htio otići na sajt ali mi je bila ona lijepa porukica... ali hvala bogu, tu porukicu rijetko vidimo! hehe!
pozzzzz
evo, ako ima neko pa da mi objasni. hvala!!
baš sam danas prijepodne malo htio otići na sajt ali mi je bila ona lijepa porukica... ali hvala bogu, tu porukicu rijetko vidimo! hehe!
pozzzzz
evo, nema toga na šta @Smjesko nezna odgovor!! pa moguće da je zbog tog, ali mi je ta slika baš dobra pa mi se neda mijenjati! a šta, malo ćete pretrpiti dok sam tu. nedaju mi se prat noge svaki put kad dolazim na sajt zato što na sajtu stalno visim ... pa onda bi mogo cijeli dan prat noge!! hahahaha !! @Smjesko, imas pozdrav...Smjesko wrote:To ti se pojavljuje zato sto ti ovdje dolazis bos (vidi sliku ispod tvog nadimka!) a ne operes noge prije. A ova stranica ima fini nos i odmah te nasnjofa i zatvori se.
ajde ljudi, ozbiljno pitam, zanima me!!
poZZzzZ
To ti je zato vjerojatno što je za ovu stranicu dobiven određeni limit prometa na serveru na kojem se vrti ova stranica. Taj se promet koliko ja znam dobiva mjesečno i veličina tog prometa ovisi o cijeni koju je platio za njega. Znači više para veći limit.
I onda kad mi stočari navalimo po ovoj stranici skidat, uploadat i slične stvari potrošimo taj promet i onda dobijemo tu porukicu.
Tad naš dragi admin mora namolit (potplatit il Bog zna šta ... )providera da resetira brojač prometa iako nije kraj mjeseca.
Nadam se da je sad malo jasnije.
I onda kad mi stočari navalimo po ovoj stranici skidat, uploadat i slične stvari potrošimo taj promet i onda dobijemo tu porukicu.
Tad naš dragi admin mora namolit (potplatit il Bog zna šta ... )providera da resetira brojač prometa iako nije kraj mjeseca.
Nadam se da je sad malo jasnije.
ma @Trax je pravi!! koliko se naplacao tih limita zbog nas koji tu stalno visimo i stalno nešta uploadamo i skidamo. ali kad dođe do tog limita, pa to je dokaz da je sajt stvarno kvalitetan i da ljudima pomaže. drugo bi bilo da se na sajtu nalaze kojekakve gluposti za skidati (igrice, slike, clipovi, glazba...) onda je bar lako reći da je do limita došlo skidanjem gluposti. ali pošto je ovaj sajt namjenjen samo za elektroniku (dobro, tu i tamo se nađe nešta šta nije... ), dakle skidale su se korisne stvari tj. sheme, projekti, tekstovi, uploadali su se programi (i to jako korisni), slike... iz tog svega se da zaključiti da do limita nije došlo bezveze, dakle skidanjem gluposti nego stvari vezanim za elektroniku!! ispravite me ako griješim.
@Trax, pravi si!
pozzz
@Trax, pravi si!
pozzz