bandwidth limit exceeded

Forum koji ne mora biti vezan za elektroniku ali u kojem vrijede pravila foruma!

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Post Reply
denahv
Pravo sam se raspisao :)

bandwidth limit exceeded

Post by denahv »

zanima me zašto se ovo događa? kakav je to limit? koliki je to limit? kako dođe do tog limita? neznam baš ništa o tome pa pitam :oops:
evo, ako ima neko pa da mi objasni. hvala!! :D
baš sam danas prijepodne malo htio otići na sajt ali mi je bila ona lijepa porukica... ali hvala bogu, tu porukicu rijetko vidimo! hehe! :D :D

pozzzzz
Smjesko
Stariji član
Stariji član

Post by Smjesko »

To ti se pojavljuje zato sto ti ovdje dolazis bos (vidi sliku ispod tvog nadimka!) a ne operes noge prije. A ova stranica ima fini nos i odmah te nasnjofa i zatvori se. :lol:
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by stojke369 »

Meni se deslio da par pota dok sam na sajtu izbaci limit :roll: :D
denahv

Post by denahv »

Smjesko wrote:To ti se pojavljuje zato sto ti ovdje dolazis bos (vidi sliku ispod tvog nadimka!) a ne operes noge prije. A ova stranica ima fini nos i odmah te nasnjofa i zatvori se. :lol:
evo, nema toga na šta @Smjesko nezna odgovor!! :lol: :lol: pa moguće da je zbog tog, ali mi je ta slika baš dobra pa mi se neda mijenjati! a šta, malo ćete pretrpiti dok sam tu. nedaju mi se prat noge svaki put kad dolazim na sajt zato što na sajtu stalno visim :D ... pa onda bi mogo cijeli dan prat noge!! hahahaha :lol: :lol: :lol: !! @Smjesko, imas pozdrav...

ajde ljudi, ozbiljno pitam, zanima me!!

poZZzzZ
UssSiscia
Penjem se :)
Penjem se :)

Post by UssSiscia »

To ti je zato vjerojatno što je za ovu stranicu dobiven određeni limit prometa na serveru na kojem se vrti ova stranica. Taj se promet koliko ja znam dobiva mjesečno i veličina tog prometa ovisi o cijeni koju je platio za njega. Znači više para veći limit.

I onda kad mi stočari navalimo po ovoj stranici skidat, uploadat i slične stvari potrošimo taj promet i onda dobijemo tu porukicu.

Tad naš dragi admin mora namolit (potplatit il Bog zna šta ... :) )providera da resetira brojač prometa iako nije kraj mjeseca.

Nadam se da je sad malo jasnije.
denahv

Post by denahv »

@UssSiscia, hvala! jasnije je. evo, zadnji put je taj limit bio jučer, znači 23.1. otišao sam na sajt ujutro i pokazao mi se taj limit. i došao sam navece oko sedam sati i naravno, nije ga bilo! mogao sam noramlno na sajt. :D :D a i nije bio kraj mjeseca... joooj trax... hehe :D :D !!!

hvala!! :D
ivan 2
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by ivan 2 »

Nema sta ! Trax je covjek (to sam i prije rekao) koji ne gleda samo svoju korist nego i korist drugih! On mjesecno na nas potrosi minimalno 25 maraka odnosno 100 kuna (bar ja tako mislim) , ali zbog ovih bandwith limita to je sigurno puno vise!
denahv

Post by denahv »

ma @Trax je pravi!! koliko se naplacao tih limita zbog nas koji tu stalno visimo i stalno nešta uploadamo i skidamo. ali kad dođe do tog limita, pa to je dokaz da je sajt stvarno kvalitetan i da ljudima pomaže. drugo bi bilo da se na sajtu nalaze kojekakve gluposti za skidati (igrice, slike, clipovi, glazba...) onda je bar lako reći da je do limita došlo skidanjem gluposti. ali pošto je ovaj sajt namjenjen samo za elektroniku (dobro, tu i tamo se nađe nešta šta nije... :D ), dakle skidale su se korisne stvari tj. sheme, projekti, tekstovi, uploadali su se programi (i to jako korisni), slike... iz tog svega se da zaključiti da do limita nije došlo bezveze, dakle skidanjem gluposti nego stvari vezanim za elektroniku!! ispravite me ako griješim.
@Trax, pravi si! :D

pozzz
ivan 2
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by ivan 2 »

Potpisujem to sto je Voltmetarrekao!

Trax pravi si!

Pozz!
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by stojke369 »

Mozda nije pravi :lol: Mozda je falsifikat :D :P
ivan 2
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by ivan 2 »

stojke369 wrote:Mozda nije pravi :lol: Mozda je falsifikat :D :P
Da mozda je falsifikat! Kolega Stojke369 jesi li ti ovu foru smislio?
Citao sam jos puno ovakvih smijesnih postova na elektronika.ba!

Pozz!
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by stojke369 »

Nerazumem sta si hteo da kazes
:?:
ivan 2
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by ivan 2 »

Htio sam pitati je si li ti onu foru smislio "mozda nije pravi,mozda je falsifikat"! A ono drugo je da sam na forumu elektronika.ba procito jos ovako smijesnih postova! Kuzis?

Pozz!
Post Reply