Alnaser
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Alnaser
Dal bi moglo paljenje na tomosu recimo magnet 6V 17W ili 12V 50W i dve zavojnice unutra moglo da se iskoristi za pokretanje motora inace je magnet pricvrscen za radilicu direktno
Ja o ovome neznam bas puno pa molim za pomoc
pozdrav
Ja o ovome neznam bas puno pa molim za pomoc
pozdrav
floyd, kupi dekli od novog automatika koji ima anlaser, kupis i od tog automatika anlaser, i magnet!!!
TRKULJA JADRANKO - kod njega u SL. Brodu sam vidio da ima magnet, anlaser i deklove od toga, i onda samo trebas odrezati taj dio sa dekla automatica i privariti na APN, T15, E90 dekli, i staviti magnet, a onda ce ti PEDJA pomoci sa spajanjem elektrike, a na to sve trebas i jedan akumulator!!!
TRKULJA JADRANKO - kod njega u SL. Brodu sam vidio da ima magnet, anlaser i deklove od toga, i onda samo trebas odrezati taj dio sa dekla automatica i privariti na APN, T15, E90 dekli, i staviti magnet, a onda ce ti PEDJA pomoci sa spajanjem elektrike, a na to sve trebas i jedan akumulator!!!
E hvala na odgovorima
smislio sam nesto drugo i danas delimicno probao uzeo sam motor od brisaca od fice i spoio ga prenosom direktno na kurblu i ima snage i odlicno vrti
to sam sve sklepao za 10 min za probu samo i nisam imao glavu na motoru pa ga nisam mogao upaliti ali uglavnom to ce da radi a vrlo je lako napratiti
jedino sto malo previse mesta zauzima al stavicu ga ispod masine
Pozdrav
smislio sam nesto drugo i danas delimicno probao uzeo sam motor od brisaca od fice i spoio ga prenosom direktno na kurblu i ima snage i odlicno vrti
to sam sve sklepao za 10 min za probu samo i nisam imao glavu na motoru pa ga nisam mogao upaliti ali uglavnom to ce da radi a vrlo je lako napratiti
jedino sto malo previse mesta zauzima al stavicu ga ispod masine
Pozdrav