gluposti sa www.hocuto.hr i slicnih linkova...
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
gluposti sa www.hocuto.hr i slicnih linkova...
http://www.hocuto.hr/page_product.asp?id=180
kako bi se ovo moglo napravit? neznam točno na koji princip sat radi i nikad ga nisam proučavao, ali jel bi se možda to moglo napraviti da se okrenu polovi baterije? nisam to probao zato što nemam taj običan sat... hvala!
p.s. - ovdje možete postaviti linkove sa takvim glupostima pa da pričamo o tom... hehe!!
pozz
kako bi se ovo moglo napravit? neznam točno na koji princip sat radi i nikad ga nisam proučavao, ali jel bi se možda to moglo napraviti da se okrenu polovi baterije? nisam to probao zato što nemam taj običan sat... hvala!
p.s. - ovdje možete postaviti linkove sa takvim glupostima pa da pričamo o tom... hehe!!
pozz
Ja mislim da to nije rjesenje ako okrenes polove baterije! To sam ja prije probavao i na svakom satu kojeg probam nece da ide! To je valda kako sam negdje cuo zbog nekog kristala koji ima u satu! A za ovaj sajt to su same gluposti na njega nekad naletim ali poludim kad na njega naletim!
Pozz!
P.S. I da ovo je suludo taj ti satic naplate 196 kuna to ti 49 maraka! Previse!
Pozz!
pa lijepo piše da su to same gluposti u mom potpisu...hehe! ali i previše je za tako nešta dati te pare. ničemu ti ne služi a i prošlo bi te to za par dana... mislio sam to napraviti u homemade-u ako je moguće, nebi mi palo na pamet da tako neko sranje kupim!! hehe!ivan 2 wrote:A za ovaj sajt to su same gluposti na njega nekad naletim ali poludim kad na njega naletim!
ajd ako neko zna kako obrnuti smije kazaljki, nek se javi! TNX
pozz
@l3xu5, ovako piše tamo... malo pogledaj. kazaljke idu 100 % u drugom smjeru!! lud jesam ali toliko baš ne.... hehe!!"Kazaljke sata koje idu obrnuto od kazaljki na satu ; Zaboravite što su vas roditelji ucili o maloj i velikoj kazaljci i vratite se u buducnost (doslovno – idete unazad a opet i unaprijed). Kazaljke idu unazad kao i oznake sati i minuta. ; kazaljke sati, minuta i sekundi micu se obrnuto od kazaljki na satu (nekom normalnom satu)"
Lega sory o onim glupostima o tvom potpisu! Jednom si me bio zeznio sa onim tockicama odnosno onim dialoskim okvirima koji ali nikad neprestaju moro sam u TASK MENAGERU iskljucit internet explorer!voltmetar220 wrote:pa lijepo piše da su to same gluposti u mom potpisu...hehe!ivan 2 wrote:A za ovaj sajt to su same gluposti na njega nekad naletim ali poludim kad na njega naletim!
ma dobro je, ništa . pa zato sam i maknio taj link iz mog potpisa da neko nebi poludio! a znao sam da će neko poluditi... hehe!! ja sam ušao nekoliko puta u taj blog. samo držiš enter i ući ćeš. blog nije ništa posebno, taj je blog napravljen samo da ljudi popi*de od tog klikanja. tako piše... baš sam čitao i komentare i piše da im je blog totalno jadan i da se ljudi uopće nemogu privući na taj način, da moraju 46132 puta kliknuti, što i je istina da nemože nikog privući... ali sam i ja par puta poludio kad sam ulazio u blog, nije mi se dalo držati enter toliko pa sam u task manageru izasao. i tu sam se zeznio zato što sam imao nekoliko otvorenih tabova... poludio sam!! znam kako vam je. hehe! ali mi reci ovako. TKO IMA NORMALAN POTPIS A DA NIJE NEKA GLUPOST? istina, ima ih nekoliko sa normalnim potpisom. to sam vidio. hehe!ivan 2 wrote:Lega sory o onim glupostima o tvom potpisu! Jednom si me bio zeznio sa onim tockicama odnosno onim dialoskim okvirima koji ali nikad neprestaju moro sam u TASK MENAGERU iskljucit internet explorer!voltmetar220 wrote:pa lijepo piše da su to same gluposti u mom potpisu...hehe!ivan 2 wrote:A za ovaj sajt to su same gluposti na njega nekad naletim ali poludim kad na njega naletim!
Neznam za druge! Ja sam u svoj potpis stavio link svog sajta! I mislim da mi sajt nije glupost trudim se da bude sto bolje, ali u zadnje vrijeme nemam vremena puno radit oko njega jer imam dosta drugog posla!voltmetar220 wrote:TKO IMA NORMALAN POTPIS A DA NIJE NEKA GLUPOST? istina, ima ih nekoliko sa normalnim potpisom. to sam vidio. hehe!ivan 2 wrote:Lega sory o onim glupostima o tvom potpisu! Jednom si me bio zeznio sa onim tockicama odnosno onim dialoskim okvirima koji ali nikad neprestaju moro sam u TASK MENAGERU iskljucit internet explorer!voltmetar220 wrote: pa lijepo piše da su to same gluposti u mom potpisu...hehe!
Pozz!
slažem se!! ali @Smjesko je najbolji ipak... pogledaj ovaj topic pa vidi sta mi je odgovorio : http://www.elektronika.ba/forum/viewtopic.php?t=3192ivan 2 wrote:Ma ok je kolega! I mi smo ljudi ne mozemo stalno drzat lemilicu u ruci treba se malo nasalit! hehe
Pozz!
pozzzzz
Vidio sam taj topic! Smjsku ce jos malo pocet placat da izmislja tako neke gluposti kojima se drugi smiju! Da nema Smjeska mi se nekad ne bi posteno nasmijali!voltmetar220 wrote:slažem se!! ali @Smjesko je najbolji ipak... pogledaj ovaj topic pa vidi sta mi je odgovorio : http://www.elektronika.ba/forum/viewtopic.php?t=3192ivan 2 wrote:Ma ok je kolega! I mi smo ljudi ne mozemo stalno drzat lemilicu u ruci treba se malo nasalit! hehe
Pozz!
pozzzzz
PoZ!
ma sigurno će mu neko počet plaćat!!! zato što ima dobre fore i to ljude zabavlja. eto, bar se nekad i dobro nasmijemo na ovom forumu. ali ja sam već rekao, ja tako šta dobro nebi mogao smisliti. jedan lik što ide samnom u razred isto tako na brzinu smisli nešta dobro dok bi meni trebalo neko vrijeme da to smislim... hehe!! ali @Smjesko se zeza ali kad napravi neki rad ili projekt, bogami svi mu skidamo kapu... tako?
pozzz
pozzz
Re: gluposti sa www.hocuto.hr i slicnih linkova...
Hmm, odoste u offtopic
Ja sam gledao taj sat, i gledam danima, nasao sam cak neko uputstvo na engleskom, kako okrenuti kazaljke, ali ima strucnih reci, pa nisam uspeo sve da prevedem lepo.
Ako neko zna bilo sta o tome, bio bih zahvalan da napise.
Ja sam gledao taj sat, i gledam danima, nasao sam cak neko uputstvo na engleskom, kako okrenuti kazaljke, ali ima strucnih reci, pa nisam uspeo sve da prevedem lepo.
Ako neko zna bilo sta o tome, bio bih zahvalan da napise.
sat kojeg sam ja otvorio ima u sebi kristal, nesto malo elektronike i elektromagnet koji pulsira.
svaki put kad elektromagnet "ukljuci" kazaljka za sekunde se pomakne tako da to nije moguce preradit da ide
na drugu stran. jedino mozda sa onim satom kojem kazaljka za sekundu ide glatko.
cjelo vjeme se vrti.
svaki put kad elektromagnet "ukljuci" kazaljka za sekunde se pomakne tako da to nije moguce preradit da ide
na drugu stran. jedino mozda sa onim satom kojem kazaljka za sekundu ide glatko.
cjelo vjeme se vrti.
Sačuvajte drveće => pojedite dabra.
I ja sam to mislio, ali moguce je.
Nasao sam uputstvo napokon.
http://backwardstime-moddy.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Na engleskom je, a ima i slika, pa ne bi trebalo da bude veliki problem odraditi to.
Nadam se da me moderatori nece banovati zbog linka, ali stvarno mi nije u interesu da ih reklamiram, a link sam postavio samo da bi ljudi lakse pronasli resenje za problem sa satom unazad.
Nasao sam uputstvo napokon.
http://backwardstime-moddy.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Na engleskom je, a ima i slika, pa ne bi trebalo da bude veliki problem odraditi to.
Nadam se da me moderatori nece banovati zbog linka, ali stvarno mi nije u interesu da ih reklamiram, a link sam postavio samo da bi ljudi lakse pronasli resenje za problem sa satom unazad.
evo i prjevoda:
http://translate.google.com/translate?h ... l=en&tl=hr" onclick="window.open(this.href);return false;
http://translate.google.com/translate?h ... l=en&tl=hr" onclick="window.open(this.href);return false;
Hahaha., a mene brine da napišem tekst koji ne razumete.
Stvarno sam imao taj kompleks. Mnogo hvala, napokon se dobro osječam.
Stvarno sam imao taj kompleks. Mnogo hvala, napokon se dobro osječam.
kakav je takav je ali ko bi normalan sve to prevodio.
jedan dan cu to probat napravit.
nisam bas citao ali mislim sa treba zavojnicu okerenuti ili?
jedan dan cu to probat napravit.
nisam bas citao ali mislim sa treba zavojnicu okerenuti ili?