aktivni korisnici na forumu...

Forum koji ne mora biti vezan za elektroniku ali u kojem vrijede pravila foruma!

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

denahv
Pravo sam se raspisao :)

aktivni korisnici na forumu...

Post by denahv »

e ovako. mene zanima tko je na forumu aktivan. skužio sam da ima puno korisnika koji imaju veći broj postova, da se ti ljudi uopće više ne javljaju na forum. evo, skužio sam da nam nema mlade nade!! hehe!! :D on uvijek mora negdje nešta reći ali sam skužio da ga nema. ali sam skužio i dosta drugih korisnika... pa eto, zanima me tko je aktivan i koliko često. ostavljajte postove pa ćemo vidit u kojem razdoblju se tko javljao. recimo, ja sam na sajtu svaki dan ali svaki drugi-treći dan ostavim post. nadam se da ste me skužili šta oću reći... :oops: možda je malo glupa tema ali me to baš zanima... :D :D

pozz 8)
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by stojke369 »

Neznam sto ga nema Mlada Nada :D Moracu da ga pronadjem :D :wink:
djura012
Penjem se :)

Post by djura012 »

Evo i ja da recem nesto .Od prilike sam 2-3 puta dnevno na sajtu.Skoro sam se
uclanio takoda "NAPREDUJEM" :D
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by stojke369 »

Trax imas manje postova od mene a crta ti pozelenela :D Sredio si preko veze :D :P
schumo
Napredujem
Napredujem

Post by schumo »

ja svaki dan poslije skole pregledam forum da vidim sta ima novo al ne odogvaram jer se uvjek nadje neko ko zna vise od mene
Covjek je najsavrsenije bice koje svaka budala moze napravit.
denahv

Post by denahv »

ja sam na sajtu kad god je moguće!! čim upalim komp, odma se kačim na internet i dođem na sajt da vidim jel ima šta novo. al ovo za Mladu Nadu... stvarno neznam di je, pa taj je uvijek morao nešta reći!! makar neku glupost koja nema veze sa temom... hehe! :lol: :lol: :lol:

pozz 8)
ninja
Pravo uznapredovao :)

Post by ninja »

ja dosta cesto pregledavam forum cisto malo bacim oko tamo vamo, nekad odgovorim ak znam i ak mogu pomoc al vecinom sam bacam oko na forumu :D
buco

Post by buco »

To vam nije board /Forum di se razvijaju novi prokekti pa se sad tu ima nesto stit i gledat aktivnost clanova i tip replaya .

Prigodniciarski ['da shefe' , 'bravo shefe' , 'to san i ja mislia'], linkaski tipovi, bezvezni likovi koje ionako 'odguglate' sami , i tako to .

To je tako board da se eto ljudi malo imaju di skupljat , a zanima ih elektronika na bilo kojoj razini znaja , iskustva .....
Tako da to nije bitno dal je netko vise ili manje aktivan.

Ja sam bio prije dosta vremena za 'eletizaciju' ovog boarda/ Foruma , naravno ona podrazumijeva uopce drugi nacin pristupa boardu , pravila i tipove diskusija i aktivnosti .

Ali takvi boardi moraju producirat vlastite projekte, ne kopije projekata s internetskih stranica pa se napise 'moj projekt' ....
A zato treba ipak jako puno volje .iskustva i znaja , ne ide to bas samo tako lako .

Ovakvi tipovi diskusija , iskreno receno , pokazuju da nema 'kriticne mase' za tako sto , znaci ostaje jedino takav tip B/F a kakv je sad , dostupan svima i svakome bez pretenzija za nesto 'vlastito ' , mislim kontinuirano , ne 2 -3 pokusaja .

I to je uredu i na takvin se boardima rijetko brizu clanovi bez aktivnosti , evo ja nisam bio dosta 'aktivan' na ovom boardu/forumu npr...

Pozdrav
pedja089
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by pedja089 »

mislio sam da ne komentarisem ovu temo, ali buco moram da ti komentar na ovo tvoje
buco wrote: ...Ja sam bio prije dosta vremena za 'eletizaciju' ovog boarda/ Foruma , naravno ona podrazumijeva uopce drugi nacin pristupa boardu , pravila i tipove diskusija i aktivnosti ...
uopste se ne slazem sa ovom idejom. ovde na forumu ima dosta pocetnika koji ma je potreban pomoc. tu pomoc ne mogu od svakog da dobiju. ili ne poznaju ljuder koji bi im amogli pomoci, a iako ih poznaju verovatno takvi ljudi nemaju ni vremena ni volje da bi im pomogli u bilo cemu...
da je meni bio ovaj forum pre nekih 8 godina, mnogo bi lakse i brze stigao dovde gde sam sad.
ja sam moj prvi uredjaj napravio u trecem razredu osnovne.
mucio sam se oko njga oko 2 meseca iako je to bio astabilni multivibrator sa 2 tranzistora i malom sijalicom.
da je neko imao da mi kaze koji je raspored tranzistora na bc557 sve bi bilo gotovo za jedan dan...
zato mislim da je ovo jako dobro mesto za svakoga, od pocetnika do profesionalca...
i ako se ja pitam nista ne bi menjao...
mislim da ce se mnogi sloziti samnom,
ispravite me ako gresim...
trax
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by trax »

stojke369 wrote:Trax imas manje postova od mene a crta ti pozelenela :D Sredio si preko veze :D :P
Ja bolan :D
buco

Post by buco »

pedja089 wrote: uopste se ne slazem sa ovom idejom
Pa ni ja , zato sam napisao "bio sam".... :wink:

Pozdrav
pedja089
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by pedja089 »

aha... ok
virtualx

Post by virtualx »

ja sam redovan, posjecujem svaki dan, svaki drugi
:lol:
mash

Post by mash »

ja sam redovan, posjecujem svaki dan
i ja isto lai rijetko ostavljam postove uglavno treaim ono shta mi treba da mi neko objasni ili pokaze uveci slucajeva napravim sve shto sam naumio
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by stojke369 »

Forum dosta pomaze pocetnicima kao sto kaze pedja i to bas mnogo.A i pomaze u mnogim drugim stvarima druzenje ,razmena iskustva ,razmena delova.... :wink:
djura012

Post by djura012 »

Stojke imas pice KAD se nadjemo u kafanu . Ja sam pocetnik ali samouk ibas mi je drago da mogu nauciti nesto sto volim celog zivota a nisam imo prilike da
se sretnem sa nekim stvarima "Kontroleri ,Programiranje i sl".Zato sad pokusavam uz pomoc vas "Iskusnijih i Skolovanijih". Ja sam zahvalan svima vama sto me trpite. :lol:
defs

Post by defs »

Dečki evo i mene.. Inače ovdje sam svaki dan..al ne gledam sve rubrike svakodnevno... Ovaj forum je dobar za početnike je ima nekoliko iskusnih elektroničara koji redovito rješavaju sve problema mladjih ucenika i graditelja. Ovo i nije forum za razvijanje ideja i skupnih projekata kako je i to buco rekao, ali ne vidim razloga zašto to nebi i ovdje postojalo. Bilo bi to ljepo vidjeti!
virtualx

Post by virtualx »

sve sto se tice elektronike i tehnike naucio sam 95% trazeci po internetu i po forumima a 5% u skoli.
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by stojke369 »

Ja se uvek cudim kako su majstori pre funkcionisali bez neta (seme,uputstva...) mada su tada bile i zastupljenije knjige i casopisi ali to sto procitas u casopisu ili knjizi to ti je i kraj a sada sta te zanima sednes googlas i za par minuta gotovo.Treba da narucis nesto ocas posla ... :D
djura012

Post by djura012 »

Pa zamisli kako sam doznao za MG iz Nisa preko nekog 15tog sto je imo katalig. A za plocice pojacala "masna farba,cackalica,30% hidrogen ,30% sona kiselina.A da ti ne pricam sta su mi ovi u apoteci rekli za hidrogen jos 30%.
Post Reply