aktivni korisnici na forumu...
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
aktivni korisnici na forumu...
e ovako. mene zanima tko je na forumu aktivan. skužio sam da ima puno korisnika koji imaju veći broj postova, da se ti ljudi uopće više ne javljaju na forum. evo, skužio sam da nam nema mlade nade!! hehe!! on uvijek mora negdje nešta reći ali sam skužio da ga nema. ali sam skužio i dosta drugih korisnika... pa eto, zanima me tko je aktivan i koliko često. ostavljajte postove pa ćemo vidit u kojem razdoblju se tko javljao. recimo, ja sam na sajtu svaki dan ali svaki drugi-treći dan ostavim post. nadam se da ste me skužili šta oću reći... možda je malo glupa tema ali me to baš zanima...
pozz
pozz
To vam nije board /Forum di se razvijaju novi prokekti pa se sad tu ima nesto stit i gledat aktivnost clanova i tip replaya .
Prigodniciarski ['da shefe' , 'bravo shefe' , 'to san i ja mislia'], linkaski tipovi, bezvezni likovi koje ionako 'odguglate' sami , i tako to .
To je tako board da se eto ljudi malo imaju di skupljat , a zanima ih elektronika na bilo kojoj razini znaja , iskustva .....
Tako da to nije bitno dal je netko vise ili manje aktivan.
Ja sam bio prije dosta vremena za 'eletizaciju' ovog boarda/ Foruma , naravno ona podrazumijeva uopce drugi nacin pristupa boardu , pravila i tipove diskusija i aktivnosti .
Ali takvi boardi moraju producirat vlastite projekte, ne kopije projekata s internetskih stranica pa se napise 'moj projekt' ....
A zato treba ipak jako puno volje .iskustva i znaja , ne ide to bas samo tako lako .
Ovakvi tipovi diskusija , iskreno receno , pokazuju da nema 'kriticne mase' za tako sto , znaci ostaje jedino takav tip B/F a kakv je sad , dostupan svima i svakome bez pretenzija za nesto 'vlastito ' , mislim kontinuirano , ne 2 -3 pokusaja .
I to je uredu i na takvin se boardima rijetko brizu clanovi bez aktivnosti , evo ja nisam bio dosta 'aktivan' na ovom boardu/forumu npr...
Pozdrav
Prigodniciarski ['da shefe' , 'bravo shefe' , 'to san i ja mislia'], linkaski tipovi, bezvezni likovi koje ionako 'odguglate' sami , i tako to .
To je tako board da se eto ljudi malo imaju di skupljat , a zanima ih elektronika na bilo kojoj razini znaja , iskustva .....
Tako da to nije bitno dal je netko vise ili manje aktivan.
Ja sam bio prije dosta vremena za 'eletizaciju' ovog boarda/ Foruma , naravno ona podrazumijeva uopce drugi nacin pristupa boardu , pravila i tipove diskusija i aktivnosti .
Ali takvi boardi moraju producirat vlastite projekte, ne kopije projekata s internetskih stranica pa se napise 'moj projekt' ....
A zato treba ipak jako puno volje .iskustva i znaja , ne ide to bas samo tako lako .
Ovakvi tipovi diskusija , iskreno receno , pokazuju da nema 'kriticne mase' za tako sto , znaci ostaje jedino takav tip B/F a kakv je sad , dostupan svima i svakome bez pretenzija za nesto 'vlastito ' , mislim kontinuirano , ne 2 -3 pokusaja .
I to je uredu i na takvin se boardima rijetko brizu clanovi bez aktivnosti , evo ja nisam bio dosta 'aktivan' na ovom boardu/forumu npr...
Pozdrav
mislio sam da ne komentarisem ovu temo, ali buco moram da ti komentar na ovo tvoje
da je meni bio ovaj forum pre nekih 8 godina, mnogo bi lakse i brze stigao dovde gde sam sad.
ja sam moj prvi uredjaj napravio u trecem razredu osnovne.
mucio sam se oko njga oko 2 meseca iako je to bio astabilni multivibrator sa 2 tranzistora i malom sijalicom.
da je neko imao da mi kaze koji je raspored tranzistora na bc557 sve bi bilo gotovo za jedan dan...
zato mislim da je ovo jako dobro mesto za svakoga, od pocetnika do profesionalca...
i ako se ja pitam nista ne bi menjao...
mislim da ce se mnogi sloziti samnom,
ispravite me ako gresim...
uopste se ne slazem sa ovom idejom. ovde na forumu ima dosta pocetnika koji ma je potreban pomoc. tu pomoc ne mogu od svakog da dobiju. ili ne poznaju ljuder koji bi im amogli pomoci, a iako ih poznaju verovatno takvi ljudi nemaju ni vremena ni volje da bi im pomogli u bilo cemu...buco wrote: ...Ja sam bio prije dosta vremena za 'eletizaciju' ovog boarda/ Foruma , naravno ona podrazumijeva uopce drugi nacin pristupa boardu , pravila i tipove diskusija i aktivnosti ...
da je meni bio ovaj forum pre nekih 8 godina, mnogo bi lakse i brze stigao dovde gde sam sad.
ja sam moj prvi uredjaj napravio u trecem razredu osnovne.
mucio sam se oko njga oko 2 meseca iako je to bio astabilni multivibrator sa 2 tranzistora i malom sijalicom.
da je neko imao da mi kaze koji je raspored tranzistora na bc557 sve bi bilo gotovo za jedan dan...
zato mislim da je ovo jako dobro mesto za svakoga, od pocetnika do profesionalca...
i ako se ja pitam nista ne bi menjao...
mislim da ce se mnogi sloziti samnom,
ispravite me ako gresim...
Stojke imas pice KAD se nadjemo u kafanu . Ja sam pocetnik ali samouk ibas mi je drago da mogu nauciti nesto sto volim celog zivota a nisam imo prilike da
se sretnem sa nekim stvarima "Kontroleri ,Programiranje i sl".Zato sad pokusavam uz pomoc vas "Iskusnijih i Skolovanijih". Ja sam zahvalan svima vama sto me trpite.
se sretnem sa nekim stvarima "Kontroleri ,Programiranje i sl".Zato sad pokusavam uz pomoc vas "Iskusnijih i Skolovanijih". Ja sam zahvalan svima vama sto me trpite.
Dečki evo i mene.. Inače ovdje sam svaki dan..al ne gledam sve rubrike svakodnevno... Ovaj forum je dobar za početnike je ima nekoliko iskusnih elektroničara koji redovito rješavaju sve problema mladjih ucenika i graditelja. Ovo i nije forum za razvijanje ideja i skupnih projekata kako je i to buco rekao, ali ne vidim razloga zašto to nebi i ovdje postojalo. Bilo bi to ljepo vidjeti!