Transformator??
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Transformator??
Znal tko sta je ovo i koja je funkcija ovog na slikama. To sam naso negdje prije 5-6 godina i jucer naleti opet na ovo cudo. Mislim da bi mogo biti strujni transformator al nisam siguran.
Covjek je najsavrsenije bice koje svaka budala moze napravit.
S kojeg je ovo planeta?.. i meni liči na transformator tj. dva! i to toroidna
A sad čemu služi... odakle ti ovo?
A sad čemu služi... odakle ti ovo?
Use the best: Linux for servers, Mac for graphics, Windows for Solitaire.
eeee ljudi, ja sam se bakra naprodavao i jako dobro mi je to došlo! evo, al bez za*ebancije, kada bi zbrojio sve račune, imao bi oko 2000 kuna sigurno!! ali bez za*ebancije, prodavao sam malo po malo i tako zaradio. naravno, nije to sve od jednom...hehe e bar da je...hehe prodavao sam transformatore, žice sam palio pa sam prodavao, nekad sam u hrpu bakra ubacio i neko željezo da dobijem par kila više...hehe neznam ako znate onu topovsku čahuru. e nju sam prodao i dobio sam 350 kuna za nju!! a imo ju u dvorištu... ali sam prodavao i mesing i željezo. isto se dobro plati, a lakše ga je nabavit! ja ga nigdje nisam krao, to sam sve imao ili sam dobio sa raznih strana (što je nekome bilo smeće)... znam jednu kuću koja se gradila i lik je stavio za vodu, plin, grijanje bakrene cijevi ali iz vana! znači na fasadu zato što kuća nije bila gotova. kasnije bi se nešta stavilo preko tih cijevi. i dvojica likova su u jednoj večeri poskidali SVE cijevi sa kuće! naravno, likovi su uhvaćeni zato što im tamo di se prodaju kovine nisu vjerovali odakle im cijevi. pa ko bi prodavao svoje cijevi koje može iskoristit...hehe a jesam se raspisao.hehe schumo, prodaj to.imocanin wrote:Ako vec neznas sta je izmiri koliko tezi, prodaj ga u otpad bakara, kilo bakara dodje oko 40kn i to sve lipo zapij
pozz
Tako dakle voltmetar220. Ti si onaj tamnoputi sto po Essegu vice "Kupujem staro zeljezo! Placam odmah!"voltmetar220 wrote: ... eeee ljudi, ja sam se bakra naprodavao i jako dobro mi je to došlo! evo, al bez za*ebancije, kada bi zbrojio sve račune, imao bi oko 2000 kuna sigurno!! ali bez za*ebancije, prodavao sam malo po malo i tako zaradio. naravno, nije to sve od jednom...hehe e bar da je...hehe prodavao sam transformatore, žice sam palio pa sam prodavao, nekad sam u hrpu bakra ubacio i neko željezo da dobijem par kila više...hehe neznam ako znate onu topovsku čahuru. e nju sam prodao i dobio sam 350 kuna za nju!! a imo ju u dvorištu... ali sam prodavao i mesing i željezo. isto se dobro plati, a lakše ga je nabavit! ja ga nigdje nisam krao, to sam sve imao ili sam dobio sa raznih strana (što je nekome bilo smeće)... znam jednu kuću koja se gradila i lik je stavio za vodu, plin, grijanje bakrene cijevi ali iz vana! znači na fasadu zato što kuća nije bila gotova. kasnije bi se nešta stavilo preko tih cijevi. i dvojica likova su u jednoj večeri poskidali SVE cijevi sa kuće! naravno, likovi su uhvaćeni zato što im tamo di se prodaju kovine nisu vjerovali odakle im cijevi. pa ko bi prodavao svoje cijevi koje može iskoristit...hehe a jesam se raspisao.hehe schumo, prodaj to.
pozz
I ova je takodjer dobra: "Covjek je najsavrsenije bice koje svaka budala moze napravit".voltmetar220 wrote:hahahaha!! e @Smjesko, ova ti je dobra!!
ma nisam se baš na tu razinu spustio... hehe!! prodam samo što imam...
Dodao bih ovo: " ... ako ne omane pa napravi jos vecu budalu nego sto je on sam."
-
- Penjem se :)