Od kako sam s tintnog prešao na laserski printer, uvijek bi mi vodovi na pločicama bili poput neke tekstutre pa sumnjam u printer: SAMSUNG ML-2010P
koji je jeftin bio ali mislim da on mora to dobro odraditi. Da li netko zna da li je možda u nečemu drugome problem
I like software and hardware
My hobbies are PHP programmering, PCB creating and C++ 3D progrmming http://www.speedtest.net/result/698562022.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako je u pitanju foto postupak ja to resavam tako sto odstampam na dva lista pa preklopim jedno preko drugog i mora da ispadne dobro.Probao sam nekoliko laserskih i nikako nisam mogao da dobijem lepo odstampano tj. na oko je lepo ali kada se pogleda kroz njega vidi se reljefasto.Probao sam i sa maksimalnim zatamljnjem ali nista nisam dobio.Zato odstampam 2 ista jedno preko drugog lepo fiksiram selotepom i to je to.
Ako je u pitanju foto postupak ja to resavam tako sto odstampam na dva lista pa preklopim jedno preko drugog i mora da ispadne dobro.Probao sam nekoliko laserskih i nikako nisam mogao da dobijem lepo odstampano tj. na oko je lepo ali kada se pogleda kroz njega vidi se reljefasto.Probao sam i sa maksimalnim zatamljnjem ali nista nisam dobio.Zato odstampam 2 ista jedno preko drugog lepo fiksiram selotepom i to je to.
I like software and hardware
My hobbies are PHP programmering, PCB creating and C++ 3D progrmming http://www.speedtest.net/result/698562022.png" onclick="window.open(this.href);return false;
ja to isto riješavam kao stojke369. isprintam dva ista lista di je pločica. pošto nemam laserski printer, odem u fotokopirnicu i kažem da mi tamo prebace na foliju. izrežem ta dva filma, stavim jedan preko drugog i zaljepim selotejpom... nikad nisam imao problema s tim, uvijek mi dobro ispadne pločica. inače, osvjetljavam sa običnom žaruljom od 150W...hehe moram neki osvjetljivač napokon napravit.
Ja printam dvaput na istom pausu samo treba dobro centrirat paus..
Use the best: Linux for servers, Mac for graphics, Windows for Solitaire.
e pa i ja sam tako printo dva puta na istu foliju pa mi nikad nije ispalo točno jedno preko drugog (probo sam kod lege na laserskom pošto ja nemam ) i uvijek mi bude duplo pa nevalja... ma onda mi se nije dalo zezat s tim i onda sam samo isprinto na papir i odnjeo da mi prebace na foliju... objasnio sam u prošlom postu sve.hehe