STRUJA JE JEDINA ZENA KOJU NE SMIJES DIRAT ,A KAD JE GOLA UBIJA
CPU - Cirkaj Pivo Uvjek;HDD - Hajde Domacu Donesi;HTTP - Hocu Tamno Toceno Pivo;TCP/IP - tri crna piva / i pelinkovac
a joj iznevjerio si me sad, pa to ti je osnovno Teslino pravilo teleportacije, samo mu je bio glavni problem sto nije mogo vece tvari teleportirat, pokusavali su ljude teleportirat al su znali cesto zavrst u kanti zarobljeni pa je ukinuto eksperimentiranje sa tim, mozes to napravt pa ces vidt mocna stvarcica
CPU - Cirkaj Pivo Uvjek;HDD - Hajde Domacu Donesi;HTTP - Hocu Tamno Toceno Pivo;TCP/IP - tri crna piva / i pelinkovac
Ljudi ja cu pravit ono onako sa casama i onim baterijama. Dali treba bit sta u casama. Kako spojit baterije i kako se moze napravit onaka AM antena nemam takvu antenu. Sta mislite pola sake vam bude u onom obrucu a pola u onoj casi i pukne zica sta bi bilo sa rukom. Evo molio bih ako neko zna nek mi odgovori na ova pitanja.
dosao sam do nekih stvari u vezi ovog izuma vezano za ovaj ogled sa 2 baterije teorecki sistem tako funkcionise ali kada se ovo stavi na papir ne zvuci primamljivo ne funkcionise u stvarnosti ....
antenu mozes uzeti bilo koju samo da moze metalna casa ili lonac stati (ako koristis veci lonac moci ces i macku teleportirati) u nju u case je najbolje kapnuti par kapu maslinovog ulja, tako ako bi se slucajno sta desilo da mozes poslije bez problema izvuci ruku!
ivan 2 wrote:Ljudi ja cu pravit ono onako sa casama i onim baterijama. Dali treba bit sta u casama. Kako spojit baterije i kako se moze napravit onaka AM antena nemam takvu antenu. Sta mislite pola sake vam bude u onom obrucu a pola u onoj casi i pukne zica sta bi bilo sa rukom. Evo molio bih ako neko zna nek mi odgovori na ova pitanja.
Pozz!!
Pa u tom slucaju ti ostane samo pola ruke
Ovo je zgodno za one koji imaju veliki nos, lako ga mogu potkratiti iskljucivanjem struje u odredjenom trenutku. Moze se isto primijeniti i u slucaju malo duzeg jezika
ivan 2 wrote:Ljudi ja cu pravit ono onako sa casama i onim baterijama. Dali treba bit sta u casama. Kako spojit baterije i kako se moze napravit onaka AM antena nemam takvu antenu. Sta mislite pola sake vam bude u onom obrucu a pola u onoj casi i pukne zica sta bi bilo sa rukom. Evo molio bih ako neko zna nek mi odgovori na ova pitanja.
Pozz!!
Pa u tom slucaju ti ostane samo pola ruke
Ovo je zgodno za one koji imaju veliki nos, lako ga mogu potkratiti iskljucivanjem struje u odredjenom trenutku. Moze se isto primijeniti i u slucaju malo duzeg jezika