ovako, imam problem sa televizorom. kada ga upalim, normalno ga gledam do jednog trenutka kad pocne pištati!!

zvuči kao da vam je pored uha grunila neka b**ba pa vam tako pišti u ušima... to tako iritira i nemože se normalno gledat,treba se jaaaako dugo navikavat...to mi je televizor od kuma koji me zamolio da se raspitam u čemu je problem...

kada ga malo udarim, prestane pištati na dvije ili tri sekunde. i isključivao sam ga iz struje pa ponovo ukljucio, pa sam isključio zvučnike (stavio na MUTE) ali nije problem u zvučnicima. čujem da taj zvuk dopire negdje odozada. i skužio sam da počne pištati kada se malo zagrije, od prilike za nekih pol sata rada počne pištat. ali kada je bio novi,kada je poceo pistat, samo ga pogodis plisanom igrackom i stvarno prestane pištat. nije bio problem ko sada.

marka televizora je SOUNDCOLOR (nikad culi, jelda?

), ekran je 55 cm i star je oko tri godine. i zanima me što je uzrok tom pištanju i kako ga mogu ukloniti a da ga ne otvaram? jedino servis onda
evo ako sam ispustio neku informaciju, samo pitajte... pisao sam ovo u žurbi

i izvininite ako sam dao malo nejasne informacije, ima dosta teksta pa se možete izgubit
pozz