Problem je taj da trebam kod od pica 16F84 pretvoriti u kod za 16F628
Iskljucio sam komparatore upisujuci 7 u CMCON registar i postavio da mi variable pocinju na adresi 0x020...
Ali jos uvijek ne radi...
dali je netko radio nesto slicno i dal ima iskustva s tim?
Kad kompajliram nemam nikakvih errora samo message 302...
Molim pomoc
16F84---->16F628
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Jesili promenuo pocetak program?
A ono message 302 to ti je zato sto se ne nalazis u bank0 ako si dobro uradio trebalo bi da ti ispise BUILD SUCCEEDED
Code: Select all
; Deklaracija i konfigurisanje mikrokontrolera
PROCESSOR 16f84A
#include "p16f84a.inc"
__CONFIG _CP_ON & _WDT_OFF & _PWRTE_ON & _XT_OSC
Mislim da je to vec pitano ovdje na forumu, malo pregledaj ovaj forum... ako ne skontas u medjuvremenu.
Ja sam migrirao sa 84A na 628A i nisam imao problema. Samo gledaj gdje ti pocinje RAM, a to si vidim i uradio. Druga stvar jesu banke, prebacili su neke registre iz banke 0 u banu 1 i slicno.
Zbog toga ti garant ne radi. Obrati paznju na te 302 messages
Ja sam migrirao sa 84A na 628A i nisam imao problema. Samo gledaj gdje ti pocinje RAM, a to si vidim i uradio. Druga stvar jesu banke, prebacili su neke registre iz banke 0 u banu 1 i slicno.
Zbog toga ti garant ne radi. Obrati paznju na te 302 messages
sve je u redu, radi pocetak...
znaci na pocetku mi se ispisuje moje ime, al to je spremljeno u flash memoriji...
Al kad mora citati eeprom i ispisivati na displeju to nece
Evo stavio sam kod ovdje pa ak netko vidi neku gresku molim vas da mi se javi...
Znaci svi registri koji su na 16F84 su isti sa registrima 16F628,razlikuju se samo EEADR i EEDATA, al nema veze jer se ja prije prebacim u bank1...
molim vas pomoc...
http://www.elektronika.ba/forum/uploadz ... LXHRV1.zip
znaci na pocetku mi se ispisuje moje ime, al to je spremljeno u flash memoriji...
Al kad mora citati eeprom i ispisivati na displeju to nece
Evo stavio sam kod ovdje pa ak netko vidi neku gresku molim vas da mi se javi...
Znaci svi registri koji su na 16F84 su isti sa registrima 16F628,razlikuju se samo EEADR i EEDATA, al nema veze jer se ja prije prebacim u bank1...
molim vas pomoc...
http://www.elektronika.ba/forum/uploadz ... LXHRV1.zip