Kinezi, kinezi...
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
ja ništa ne znam bez obzira šta piše na njimajuka vk wrote:nemogu vjerovat a di si nabvio te kondenzatore...
zaključak: $$$$$€€€€€€€...ili već šta
Use the best: Linux for servers, Mac for graphics, Windows for Solitaire.
... ma nemoj Haaa, sad ništa ne znašmaster wrote: ja ništa ne znam...
Nisam ni ja znao da si kinez Vračaj lovu ili...
Na sreću, nisu mene navukli... Slikica je sa neta, a vidio sam ju pred godinu - dvije... pa mi je danas ponovo naišla... Tek toliko da se vidi da nisu samo tranzistori fake... ima svega... čak sam negdje našao da su preko LM 741 nanosili sloj plastike i utisnuli oznake TL 071...
A da ne pričam kako mi se jedan frend "hvalio" kako je iz jednog "renomiranog elektroničkog shopa" naručio i dobio desetak BU... tranzistora... i kad ih je ugradio u TV - neće da radi... Opet sve projeri, promjeni sve konde, novi tranzistor i opet ništa... i konačno provjeri i taj novi tranzistor - kratko spojen... I tako svih deset
Nije malo popi...
paa cemu ovo vodi jos malo pa neces moc ni kupit sebi nista da si siguran.... odnsno ako vec nije tako... ovo je stvarno prevazislo sve... al nerazumijem nikako neko ce poginut radi njehove zajebancije odnsno profita...prikljucit ce kondenzator na veliku struju i ode sve u pm... ode sve u pm aa pise na kondezatoru da moze podnjet toliko struju nemam rijeci
gledaj to malo drugačije: kad pukne kondenzator neće nikome doletit u glavu vidiš, kinezima je sigurnost na prvom mjestumirzza wrote:...prikljucit ce kondenzator na veliku struju i ode sve u pm... ode sve u pm aa pise na kondezatoru da moze podnjet toliko struju nemam rijeci
Use the best: Linux for servers, Mac for graphics, Windows for Solitaire.
-
- Penjem se :)