Netreba meni gotova ploca sam cu je sebi napraviti trazio sam da mi neko snimi jer pravim pcb sa peglom i foto papirom. Inace nebi dao 15 evrica za napravljenog nikad!! kad cu ga sam napraviti za 300 dinara (oko 3.5 evra)
I jos malo da dodam Trax tebi svaka cast sto ne naplacujes hex za svoje projekte. Elektronika.rs.ba je "malo" preduvala cene sa svojim proizvodima. Onaj GSM reset cena mu je 130 evrica to je (10500 dinar) a ovaj novi sms box+ sms kontroler bi me izasao oko 3000 dinara a odnos tog GSM reseta i tvog sms box i kontrolera je kao jugo naspram aviona. Da ne pisem dalje Neznam sta vi ostali mislite o ovome
verujem ti to za fotopostupak vidim ja kada uslikate plocice kako dobro izgledaju doka sa peglom.. ako se toner ne prenese dobro i ako nije dobro ostampano nista od dobre ploce Mada trebao bi i ja da predjem na fotopostupak naj vise me buni osvetljavanje neznam koliko dugo treba. @Stojke kad radis sa fotopostupkom jel kupis vec fotopozitivne ploce ili ih sam prskas pozitivom 20
Prskam ih fotolakom kojem je prosao rok trajanja i nema problema.Plocicu lepo ocistim sredstvom za sporete skidanje (kamenca i masnoce)i ispiram pod vodom ali sa sundjerom ispiram nikako prstima.Prespricam sprej u cik-cak bez zadrzavanja i ostavim da se susi 24h u sporetu nisam probao.Osvetlim plocicu 2 neonkice od 8w za pare razdaljina oko 15cm nekih 8-9minuta bucnem u kausticnu sodu pa kad se razvije lepo operem plocicu pa u rastvor hidrogena 30% i sone kiseline i plocice su savrsene