PCB za all pic

Forum o svemu i svačemu, ALI vezanim za elektroniku.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Post Reply
DaTi
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

PCB za all pic

Post by DaTi »

Jel moze neko ko ima korel da plocicu za all pic sacuva u pdf formatu, i da napravi barem 5 kopija na jednom listu izgleda pocice.
Hvala unapred :)

off topic: gde u srbiji mogu naci bilo koju od ovih nokija: Nokia 7110, Nokia 6210, Nokia 6310
r2d2
Pravo uznapredovao :)
Pravo uznapredovao :)

Post by r2d2 »

evo ti u pdf-u, i da znas ta ti ovo nije za dzabe, duzan si mi gajbu jelena! zbog tebe sam preturio cjeli ormar trazeci adobe acrobat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.elektronika.ba/forum/uploadz ... cb_cdr.pdf
Last edited by r2d2 on 02-12-2007, 23:14, edited 1 time in total.
DaTi
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by DaTi »

Evo sutra cu ti poslati DHL :D :D Salim se :) Hvala ti za PCB u PDF :)
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by stojke369 »

DaTi
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by DaTi »

Netreba meni gotova ploca sam cu je sebi napraviti trazio sam da mi neko snimi jer pravim pcb sa peglom i foto papirom. Inace nebi dao 15 evrica za napravljenog nikad!! :) kad cu ga sam napraviti za 300 dinara (oko 3.5 evra) :)
DaTi
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by DaTi »

I jos malo da dodam :) Trax tebi svaka cast sto ne naplacujes hex za svoje projekte. Elektronika.rs.ba je "malo" preduvala cene sa svojim proizvodima. Onaj GSM reset cena mu je 130 evrica to je (10500 dinar) a ovaj novi sms box+ sms kontroler bi me izasao oko 3000 dinara a odnos tog GSM reseta i tvog sms box i kontrolera je kao jugo naspram aviona. Da ne pisem dalje :) Neznam sta vi ostali mislite o ovome :?:
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by stojke369 »

Postavio sam ti link zbog upustva,programa ,seme,plocice.... :D

A inace sam napravio 2 Allpic programatora jedan sam poklonio nisam ni testirao a drugi ostao kod mene njega sam isprobao i radi :wink:

Ja sam pre radio peglom ali sada nebi zamenio foto postupak uopste :idea:
DaTi
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by DaTi »

verujem ti to za fotopostupak vidim ja kada uslikate plocice kako dobro izgledaju doka sa peglom.. :roll: ako se toner ne prenese dobro i ako nije dobro ostampano nista od dobre ploce :( Mada trebao bi i ja da predjem na fotopostupak naj vise me buni osvetljavanje neznam koliko dugo treba. @Stojke kad radis sa fotopostupkom jel kupis vec fotopozitivne ploce ili ih sam prskas pozitivom 20 :?:
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by stojke369 »

Prskam ih fotolakom kojem je prosao rok trajanja i nema problema.Plocicu lepo ocistim sredstvom za sporete skidanje (kamenca i masnoce)i ispiram pod vodom ali sa sundjerom ispiram nikako prstima.Prespricam sprej u cik-cak bez zadrzavanja i ostavim da se susi 24h u sporetu nisam probao.Osvetlim plocicu 2 neonkice od 8w za pare razdaljina oko 15cm nekih 8-9minuta bucnem u kausticnu sodu pa kad se razvije lepo operem plocicu pa u rastvor hidrogena 30% i sone kiseline i plocice su savrsene :D
Post Reply