Ovako radi se o sigrunoj internet zaradi znaci kada se registrirate dobite odmah 20$ i onda postavljate reklame i po kliku na reklamu dobite 1 dolar znaci da van neka osoba jednom klikne na reklamu vama ide 1$ jedan lik je do sada vec skupio 200$ to mu je bio prvi cek koji su mm poslali a drugi sada skuplja
nisu nikakvi virusi ili slicno
Izvolite link:
A.W.Surveys
Ja imam oko 4 dolara
valjda ce se jos skupit
A.W.Surveys
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: A.W.Surveys
Pa kada se registriras imas 20dolara,onda valjda imas 24 dolaraninja wrote:Ovako radi se o sigrunoj internet zaradi znaci kada se registrirate dobite odmah 20$ i onda postavljate reklame i po kliku na reklamu dobite 1 dolar znaci da van neka osoba jednom klikne na reklamu vama ide 1$ jedan lik je do sada vec skupio 200$ to mu je bio prvi cek koji su mm poslali a drugi sada skuplja
Izvolite link:
A.W.Surveys
Ja imam oko 4 dolara
valjda ce se jos skupit
...dok citash ovaj tekst,tvoje karlovacko je sve toplije i toplije...
Re: A.W.Surveys
onda valjda takojopagti wrote:Pa kada se registriras imas 20dolara,onda valjda imas 24 dolaraninja wrote:Ovako radi se o sigrunoj internet zaradi znaci kada se registrirate dobite odmah 20$ i onda postavljate reklame i po kliku na reklamu dobite 1 dolar znaci da van neka osoba jednom klikne na reklamu vama ide 1$ jedan lik je do sada vec skupio 200$ to mu je bio prvi cek koji su mm poslali a drugi sada skuplja
Izvolite link:
A.W.Surveys
Ja imam oko 4 dolara
valjda ce se jos skupit
sad mi pise da imam 17 dolara i nevidim da je ubrojeno onih dvadeset dolara sa početka