star trek serijali-ko ima?
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
-
- Odlično uznapredovao
star trek serijali-ko ima?
pozdrav
pre nekog vremena sam procitao ovdje negdeje na forumu da je neko rekao da ima star trek serijale ali nemogu sad to da nadjem a nemogu bas tacno da se sjetim ko je to rekao.
interesuje me na koliko to dvd staje i jel postoji neka mogucnost kopiranja
pozdrav
pre nekog vremena sam procitao ovdje negdeje na forumu da je neko rekao da ima star trek serijale ali nemogu sad to da nadjem a nemogu bas tacno da se sjetim ko je to rekao.
pozdrav
- VasilyZaitsev
- Pravo uznapredovao :)
Re: star trek serijali-ko ima?
mislim da je MladaNada to rekao, nisam sigurantox master wrote:pozdrav
pozdrav
@VasilyZaitsev
ak mi zatrebaju serije sve jel ti se mogu obratit?
- VasilyZaitsev
Re: star trek serijali-ko ima?
Ja ti imam samo ST:TNG, a kad/ako ih htjednes, javnininja wrote: @VasilyZaitsev
ak mi zatrebaju serije sve jel ti se mogu obratit?
-
- Odlično uznapredovao
pozdrav
i ja sam posle nasao tu temu i vidim da mlada nada ima sve serijale na 58 dvd!!!
@VasilyZaitsev
bas pre par dana sam startovao da se skida sa torenta tng i ide sporo ko da ne kazem sta a tng imam do pola trece sezone tako da mi fale ustvari oko 3-4 dvd da komletiram ostale sezone.
ajd cujemo se ovih dana povodom ovog,sad sam u nekoj frci sa poslom.
pozdrav narode!
edit:sad bas nesto gledam kod mene na jedan dvd staje oko 12-14 epizoda!
kako to kod tebe jedna citava sezona na jednom dvd-u?
kakav je snimak to jest rezolucija i kako izgleda kad se gleda na tv preko graficke?
ajd sibni adresu na pm pa cu ti vjerovatno sibnuti te dvd ili kako se vec dogovorimo.
i ja sam posle nasao tu temu i vidim da mlada nada ima sve serijale na 58 dvd!!!
@VasilyZaitsev
bas pre par dana sam startovao da se skida sa torenta tng i ide sporo ko da ne kazem sta a tng imam do pola trece sezone tako da mi fale ustvari oko 3-4 dvd da komletiram ostale sezone.
ajd cujemo se ovih dana povodom ovog,sad sam u nekoj frci sa poslom.
pozdrav narode!
edit:sad bas nesto gledam kod mene na jedan dvd staje oko 12-14 epizoda!
kako to kod tebe jedna citava sezona na jednom dvd-u?
kakav je snimak to jest rezolucija i kako izgleda kad se gleda na tv preko graficke?
ajd sibni adresu na pm pa cu ti vjerovatno sibnuti te dvd ili kako se vec dogovorimo.
- VasilyZaitsev
Vidis, ja bih volio Voyager, samo steta sto nisu vec titlovani, mada imaju svi titlovi na http://www.prijevodi-online.org/index.p ... d=58&s=sve opet je pitanje da li ti odgovaraju, posto znam da sam ja morao kod TNG-a ustimavat vecinu titlova (timing, posto kod 98% epizoda nema onog jednog te istog uvoda, sto je ostavilo vise prostora za quality). Sada su cakum-pakum
pogledajte ovde http://www.divxtitles.com/ sub titlovi odavde su mi odgovarali na svaki film koji sam skinuo sa neta
samo je trebalo namestiti u mv2 ovo sa slike(ali ne za svaki film)
samo je trebalo namestiti u mv2 ovo sa slike(ali ne za svaki film)
- MladaNada
- Stariji član
Imam ja sve na 50DVD-a a za skidanje ako imate strpljenja ima sve na rapidshareu, nadjite na www.warez-bb. org, morate se registrovati da vidite, ali ima sve zivo, cak ima i VRT2005!
Sto se tice titlova, pogledate koji vam je framerate filma, pa pomocu subtitle workshopa promjenite rate titla u onaj koji vam treba! U najnovijem BS playeru pro ima integrisan subtitle editor!
I odgledao sam sve epizode Star treka, sad skidam filmove, imam vec 4 znaci jos 6!
Sto se tice titlova, pogledate koji vam je framerate filma, pa pomocu subtitle workshopa promjenite rate titla u onaj koji vam treba! U najnovijem BS playeru pro ima integrisan subtitle editor!
I odgledao sam sve epizode Star treka, sad skidam filmove, imam vec 4 znaci jos 6!
-
- Odlično uznapredovao
pozdrav
mlada nada neradi ti ovaj link sto si ostavio.
@ninja
ajd da vidimo da se dogovorimo za taj voyager sto rece da mozes nabavit a za titlove cemo vec nekako rijesit.
i ja sam imao problema sa tim,dobio sam prva tri serijala tng ali bez titlova i nasao sam sve na netu ali nijedan nije bio sinhronizovan i dooosta vremena sam proveo doradjujuci titl za svaku epizodu ali sta da se radi.
@VasilyZaitsev
a od tebe bi mogao da dobijem ostale serijale posle treceg posto prva tri imam.
ajd ako hoces posalji adresu na pm pa da vidimo da ti posaljem koliko para treba za dvd da ti kupis,mislim da je jednostavnije nego da ja tebi saljem dvd pa ti meni vracas.
pozdrav
ps:od filmova imam nemesis i first contact ako nekom treba
mlada nada neradi ti ovaj link sto si ostavio.
@ninja
ajd da vidimo da se dogovorimo za taj voyager sto rece da mozes nabavit a za titlove cemo vec nekako rijesit.
i ja sam imao problema sa tim,dobio sam prva tri serijala tng ali bez titlova i nasao sam sve na netu ali nijedan nije bio sinhronizovan i dooosta vremena sam proveo doradjujuci titl za svaku epizodu ali sta da se radi.
@VasilyZaitsev
a od tebe bi mogao da dobijem ostale serijale posle treceg posto prva tri imam.
ajd ako hoces posalji adresu na pm pa da vidimo da ti posaljem koliko para treba za dvd da ti kupis,mislim da je jednostavnije nego da ja tebi saljem dvd pa ti meni vracas.
pozdrav
ps:od filmova imam nemesis i first contact ako nekom treba
nisi video da je jos tamo dodao .org evo linka www.warez-bb.orgtox master wrote:pozdrav
mlada nada neradi ti ovaj link sto si ostavio
-
- Odlično uznapredovao
- VasilyZaitsev
-
- Odlično uznapredovao
pozdrav
@ninja
neznam da li si procitao ali sam uspio nabavit voyager,u svakom slucaju hvala druze!
@VasilyZaitsev
nije mi tacno rekao koliko dvd ima posto je i on valjda dobio na hardu ali mislim da je rekao da je oko 55-60gb sto mu dodje ako 12-14 dvd kako on kaze i zavisi kako se sloze epizode .
a titlova nema i ja sam se smorio skroz kad sam cuo al sta da se radi.
nije problem naci titlove ali vecina ne odgovara pa se mora sinhronizovati a to zna da traje.
a sto se tice razmjene nije problem samo bolje da sacekamo da ja to dobijem za sigurno!
pozdrav i cujemo se
@ninja
neznam da li si procitao ali sam uspio nabavit voyager,u svakom slucaju hvala druze!
@VasilyZaitsev
nije mi tacno rekao koliko dvd ima posto je i on valjda dobio na hardu ali mislim da je rekao da je oko 55-60gb sto mu dodje ako 12-14 dvd kako on kaze i zavisi kako se sloze epizode .
a titlova nema i ja sam se smorio skroz kad sam cuo al sta da se radi.
nije problem naci titlove ali vecina ne odgovara pa se mora sinhronizovati a to zna da traje.
a sto se tice razmjene nije problem samo bolje da sacekamo da ja to dobijem za sigurno!
pozdrav i cujemo se
-
- Odlično uznapredovao
pozdrav
stigo meni voyager!
ali ne na dvd nego na hardu!
posto je bio bez titla nisam htjeo da rezem na dvd pa da posle ponovo moram da rezem sa titlovima.
ovako fino skinuo hard sa starog kompa (40gb) i prebacio mi covjek prve 4 sezone pa cemo posle ostatak.
a inace titlovi koje sam nasao za citav serijal voyager perfektno pase na ove serije ,laknulo mi! ,netreba nista da se sinhronizuje,prepravlja...
a inace kvalitet slike je extra (za divx) a kako i ne bi bio kad je jedna epizoda oko 350mb a citav serijal oko 60gb!
trevace tu oko 15 ak dvd za sve sezone.
eto ko sad hoce da nesto mijenjamo ili kome treba nek se javi a ja cu za par dana dobiti i ostatak sezona.
pozdrav
stigo meni voyager!
posto je bio bez titla nisam htjeo da rezem na dvd pa da posle ponovo moram da rezem sa titlovima.
ovako fino skinuo hard sa starog kompa (40gb) i prebacio mi covjek prve 4 sezone pa cemo posle ostatak.
a inace titlovi koje sam nasao za citav serijal voyager perfektno pase na ove serije ,laknulo mi! ,netreba nista da se sinhronizuje,prepravlja...
a inace kvalitet slike je extra (za divx) a kako i ne bi bio kad je jedna epizoda oko 350mb a citav serijal oko 60gb!
eto ko sad hoce da nesto mijenjamo ili kome treba nek se javi a ja cu za par dana dobiti i ostatak sezona.
pozdrav
- VasilyZaitsev
Super, sto se mene tice nas dogovor i dalje ostaje. Javni kad sve dobijes, pa da obavimo razmjenutox master wrote:pozdrav
stigo meni voyager!
pozdrav