Evo imam poslovni prijedlog za vas dvojicu. Kad Mauro namlati lovu iz onog svog "perpetuum stabile", neka osnuje fond iz kojeg ce financirati Traxove patente. Ja cu odradjivati papirologiju i onda meni ide 10% od ukupnih troskova patentiranja. Ako i kad neka bjelosvjetska firma otkupi bilo koji od patenata, dobivena lova se dijeli ovako: Trax dobiva 40%, a Mauro i ja po 30%.
Smjesko wrote:Evo imam poslovni prijedlog za vas dvojicu. Kad Mauro namlati lovu iz onog svog "perpetuum stabile", neka osnuje fond iz kojeg ce financirati Traxove patente. Ja cu odradjivati papirologiju i onda meni ide 10% od ukupnih troskova patentiranja. Ako i kad neka bjelosvjetska firma otkupi bilo koji od patenata, dobivena lova se dijeli ovako: Trax dobiva 40%, a Mauro i ja po 30%.
imam ja bolju ideju trax i ja 45% ili vise a ti 10% ili manje, jer ipak mi bi smo bili naj zaslužniji
Ne moze! Ili ovako kako sam predlozio ili nikako ! Imam vezu u patentnom uredu.
Ti Mauro se prihvati posla i ozivotvori taj svoj perpetuum-stabile. Marketing prepusti strucnjacima.
bello wrote:@mjnet
Ti gospodine imam vezu, je li to moguce
Ne razumijem sta to znaci?
pa ako mislis na ovo sta je gore podcrtano, smjesko je bio u postu na prijašnjoj stranici napisao
smjesko wrote:Ne moze! Ili ovako kako sam predlozio ili nikako ! Cool Imam vezu u patentnom uredu.
Ti Mauro se prihvati posla i ozivotvori taj svoj perpetuum-stabile. Marketing prepusti strucnjacima.