E ovako
Imam jednu geniusovu veb cameru koja ide na usb. Sowtwer koji sam dobijo uz nju je sra*** sve nesto bezvezo uradjeno kao da im je dete od 3 godine programer. Sad se ja pitam jel postoji neka sansa da se napravi softwer u VB za tu kameru
Najjednostavniji nacin je da si kupis neku pristojnu kameru (Logitech na primjer) sa pristojnim softwareom, a tu postojecu pokloni nekom susjedu koji ti se nedavno zamjerio. I onda se s novom kamerom slikaj i plasi ljude na netu.
Nije meni puno do softwera od camere vec dugo imam zelju da satavim kameru na servo motor i da ga okrecem levo desno preko komapa. E sad da mi ne budu 2 programa ukluceno kada hocu da "vrsim nadzor" vec samo jedan za oboje. Jel ima nekakvo resenje za to.
ps. kameru sam kupio pre 2 godine i samo sam je jednom iskoristio, a to nije bilo plasenje ljudi po netu
Ima jedna logitekova kamera na usb koja ima jako dobar softvare uz nju, pogodna za trgovine, ima osjetilno polje i zumira digitalno kad primjeti neki pokret na pojedinom djelu slike i ima inače 2 mpx
I like software and hardware
My hobbies are PHP programmering, PCB creating and C++ 3D progrmming http://www.speedtest.net/result/698562022.png" onclick="window.open(this.href);return false;