Kabelska jammer
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
- Cika Spasoje
- Pravo uznapredovao :)
Kabelska jammer
Zna netko da li bi se moglo napravit neka aparatura tipa jammer za kabelsku, da recimo sklop uštekam u utičnicu u zidu i da jamma kabelsku u pola grada, veličina uređaja nije problem.
Svi čipovi rade na bijeli dim, dok taj dim izađe iz njih, ... oni više ne rade.
Re: Kabelska jammer
E stvarno imas ideju A o kojem gradu se radi? Pomogao bih ti, ali uz uvjet da nisi u mom graduCika Spasoje wrote:Zna netko da li bi se moglo napravit neka aparatura tipa jammer za kabelsku, da recimo sklop uštekam u utičnicu u zidu i da jamma kabelsku u pola grada, veličina uređaja nije problem.
- Cika Spasoje
Nisam u tvom gradu Sjevernije 60km sam od tvojeg grada.
Ovo nije iz zezancije i huliganštljuka, da zahebem ljude, nego da se osvetimo SP-u kabelske, jer nam je bespravno uništio i uklonio wireless opremu sa zgrada, podrezao nam kablove, i uništio pc-eve, tražim neki način za osvetu, jer je 100članova zbog njega sada bez mreže.
Ovo nije iz zezancije i huliganštljuka, da zahebem ljude, nego da se osvetimo SP-u kabelske, jer nam je bespravno uništio i uklonio wireless opremu sa zgrada, podrezao nam kablove, i uništio pc-eve, tražim neki način za osvetu, jer je 100članova zbog njega sada bez mreže.
kako su uspeli iseci kablove?
jesu oni normalni?
mislim da bi pvaj predajnik uz malo doterivanja trebao odraditi stvar.
http://www.elektronika.ba/forum/viewtopic.php?t=2674
za ulazni signal ubaci neko pistanje, najjednostavnije je napraviti bistabil sa ne555, nego tu je problem sto ces ometati samo jednu frekfenciju...
mozda ne bi bilo lose da nadjes predajnik sa varikap diodom, pa onda je prikopcas na neki trougaoni napon i ometaces sirok spektar frekfencija...
eto ti par ideja....
jesu oni normalni?
mislim da bi pvaj predajnik uz malo doterivanja trebao odraditi stvar.
http://www.elektronika.ba/forum/viewtopic.php?t=2674
za ulazni signal ubaci neko pistanje, najjednostavnije je napraviti bistabil sa ne555, nego tu je problem sto ces ometati samo jednu frekfenciju...
mozda ne bi bilo lose da nadjes predajnik sa varikap diodom, pa onda je prikopcas na neki trougaoni napon i ometaces sirok spektar frekfencija...
eto ti par ideja....
Ako vas 100 nema ideju kako da se osvetite, onda ste tuzna ekipaCika Spasoje wrote:Nisam u tvom gradu Sjevernije 60km sam od tvojeg grada.
Jednostavno uzmi metode protivnika.
- Cika Spasoje
- Cika Spasoje
Ma lik nam je rekao: Da vam nebi neko podrezao kablove, i mi smo ostavili sve gore, ko da ništa nije bilo, jer ne želi da su naše antene postavljene gore, kao smetaju prijemu signala, a naše su na 2.4Ghz, a njegova na 0.9GHz, i njemu smeta antena... Ne možemo ga tužiti, nemamo dokaza da je on. Mah srediće se to
- Cika Spasoje
- Cika Spasoje