novi Tesla
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
netrebaju pare za zicu sve to ima treba samo uzet taj potencijal samovirtualx wrote:pitaj hamdiju gradonacelnika ,on je dobar covjek,sigurno ce ti dati parewizard wrote:haha preludo. sto se tice toga dalo bi se nesto raditi na levitaciji, iskoristavanjem zemljinog magnetnog polja, ja imam ideju ali treba mi samo 2000000000€ da zapocnem projekat, mozda mi se neko javi
mozda je Tesla imao vremeplov i dosao iz daleke buducnosti to neznamo ali da je bio daleko ispred u ono vreme to sigurno stoji ...
covek to napravio ... igrom slucaja imam taj projekat kod sebe ... tj. samo skice i jednacinewizard wrote:haha preludo. sto se tice toga dalo bi se nesto raditi na levitaciji, iskoristavanjem zemljinog magnetnog polja, ja imam ideju ali treba mi samo 2000000000€ da zapocnem projekat, mozda mi se neko javi
ti talasi uopste ne postoje,a da bi postojali mnogi osnovni zakoni fizike bi morali biti srusenihinja wrote:postoji nesto sto se zovu" skalarni talasi"e wrote:mene trenutno zanima nešto drugo- teslini nehercijski talasi jer, kažu, putuju brzinom v>c, i svaki talas koji se "proizvede" ide do najbližeg centra nase sistema pa tek onda dalje. znal iko išta o ovome
oni putuju brze od svetlosti i "vremena"
ako si iz beograda pozivam te da vidis kako to funkcionise ... na deluAle137 wrote:ti talasi uopste ne postoje,a da bi postojali mnogi osnovni zakoni fizike bi morali biti srusenihinja wrote:postoji nesto sto se zovu" skalarni talasi"e wrote:mene trenutno zanima nešto drugo- teslini nehercijski talasi jer, kažu, putuju brzinom v>c, i svaki talas koji se "proizvede" ide do najbližeg centra nase sistema pa tek onda dalje. znal iko išta o ovome
oni putuju brze od svetlosti i "vremena"