Zanima me vaša iskustva s izrezivanjem pločica i koji pribor koristite.
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
kupio sam ga u bauhausu kostao je oko 1000 kn ali mislim da se kod ovih http://www.crom.hr/ da naci i jeftinije buduci da su zastupnici.UssSiscia wrote:Hvala na savjetima. Zanimljiv mi je ovaj cirkular koji je spomenuo r2d2.
Ako nije teško jel možeš reći gdje si je nabavio i odprilike koliko si dao za nju.
Nisam ni imao namjeru kupovat taj cirkular, samo sam rekao čovjeku da mi se stvar sviđa. Što se tiče toga da neznam rezati tema nije bila o tome nego više da se nekad u žurbi s lošim alatatom daju neke stvari zaje***. I najviše od toga tema je bila postavljena iz puke znatiželje da vidim čemu se ljudi dosjete kad je u pitanju rezanje pločica. Eto ...Dariolo wrote:a sto ces bezveze davat nekih 1000kn za to kad vjerovatno imas neku stigzegu il kako je pedja reko brusilicu, ako neznas rezat i sa tim cekularčićem neće na ništo ličit samo se malo potrudiš dobro stegnes plocicu dobro oko i mirna ruka i bit ce bolje neg od kineza
Ovo sa skalpelom je isto dobro, ali samo za manje pločice jer rezat velike bi stime bilo prava robijapepi wrote:@jogpati ja isto to radim![]()
sad razmisljam nabavit neki nozic kao za staklo![]()
![]()