dakle,...
treba mi KOMAD bakrene plocice tj 10x10cm ili 5x5 cm
ko ima visak ili u cijem gradu ima to kupit neka javi TU na forumu ,
pa bih se nekako dogovorili oko toga...
Ako je ta "bakrena plocica" koju trebas u stvari buduca tiskana plocica, onda pogledaj na www.chipoteka.hr. Imas pertinaks plocica, pa imas vitroplast plocica, pa imas vitroplast plocica sa nanesenim foto-lakom. Ima ih raznih dimenzija.
joooj
jebem ti vaku drzavu kad nema u barem u jednom kantonu jedna trgovina elektro materijalom
Admin info: Pravila foruma.
9. Bez političkih i vjerskih tema!
Strogo je zabranjeno pokretati političke i vjerske teme! Svaka rasprava na nacionalnoj, vjerskoj i političkoj osnovi biće momentalno obrisana! Ovo je stručni forum vezan za elektroniku i molimo Vas da to poštujete.
Evo rjesenja. Virtual me poslusao i obrlatio neku curicu koja studira u Zagrebu. Sad ti lexus trebas obrlatiti nekog konduktera koji putuje na relaciji Bixac-tvojeselo i preko Virtuala nabavljas sve sto ti treba.
Strogo je zabranjeno pokretati političke i vjerske teme! Svaka rasprava na nacionalnoj, vjerskoj i političkoj osnovi biće momentalno obrisana! Ovo je stručni forum vezan za elektroniku i molimo Vas da to poštujete.
ima u tuzli i sarajevu, ali ja moram preci 300Km do tamo, proci citavu drzavu.
pa blize mi je zagreb.
Laughing
?
gdje ima u tuzli , ja bih mogao nabavljati iz tuzle , jer imam tamo rodbine koja vam meni dolazi skoro pa sve 2-3 sedmice
i nisam zbario curu , vec kolega (wizard) ide u zagreb sebi uzimati nesto ,pa mu kazem da i meni donese.
l3xu5 wrote:dakle,...
Ima u Sarajvu (Comel-electronic) 16x10c 4KM. Ako ti je daleko narucis postom, ja sam narucivao i posta mi je uzela od Sarajeva do Travnika(Han-Bile) 5KM + 1KM transfer novcan nebi ni tebi trebali uzeti nista vise.Evo broj trgovine na koji mozes naruciti jer nisu online.
033 205 703
033 471 476
033 653 526
l3xu5 wrote:dakle,...
Ima u Sarajvu (Comel-electronic) 16x10c 4KM. Ako ti je daleko narucis postom, ja sam narucivao i posta mi je uzela od Sarajeva do Travnika(Han-Bile) 5KM + 1KM transfer novcan nebi ni tebi trebali uzeti nista vise.Evo broj trgovine na koji mozes naruciti jer nisu online.
033 205 703
033 471 476
033 653 526
ee hvala...
narucicu uskoro jer sam slab s vremenom nea se vremena ba