FM predajnik 10km
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
FM predajnik 10km
Mogu li gdje naci shemu FM predajnika koji kao ulaz ima 3.5mm konektor, a ide do oko 10km?
P.S. - Oprostite zbog duplog posta. Pukla mi je veza, pa sam se morao opet spojiti.
P.S. - Oprostite zbog duplog posta. Pukla mi je veza, pa sam se morao opet spojiti.
Isto ti je ako hoces ti "predavati" tj. odasiljati ili tvoj prijatelj. Moras imati dozvolu, a za ovo frekvencijsko podrucje i tzv. koncesiju, jer 10km domet je ozbiljna stvar, nije FM-buba.
Pitam se zasto tvoj prijatelj ili mnogi prijatelji neciji ili niciji misle da drugi zele slusati bas ono sto bi oni "predavali". Mozda njihov ukus ne dijele drugi? Ako imaju stvarne ambicije, sto ne razmisle o profesionalnom angazmanu na nekoj regionalnoj radio-postaji!?
Pitam se zasto tvoj prijatelj ili mnogi prijatelji neciji ili niciji misle da drugi zele slusati bas ono sto bi oni "predavali". Mozda njihov ukus ne dijele drugi? Ako imaju stvarne ambicije, sto ne razmisle o profesionalnom angazmanu na nekoj regionalnoj radio-postaji!?
A kakvu ti to glazbu pustas a koje nema na drugim radio-stanicama? Bas me zanima.virtualx wrote:mozda covjek hoce da pusta u eter muziku koje nema nigdje na ostalim radio stanicama.
slicno kao ja.
To mozes raditi jos neko vrijeme dok BiH ne udje u Uniju. Tada ce se morati urediti i zakoni o radio-difuziji i onda ces morati ugasiti svoju stanicu.
Zar nema u Bixacu neka birtija gdje se okuplja "metalna" raja? Ako nema, pokusaj nesto uciniti da bude, pa onda tamo s vlasnikom dogovoris pustanje te buke za tu raju, pa ce ti onda nesto i kapnuti u dzep. Ovako kad saljes u eter imas samo trosak.virtualx wrote:nisam rekao da emitiram ,rekao sam da imam zelju, a to nije isto.
trenutno nemam nikakav odasiljac, i da imam nebi smio emitirati.
valjalo bi pustati metalce na radiju za raju koja to slusa, ali bolje netraziti sebi posla.