Na kojoj frekvenciji radi ovaj telefon..
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Na kojoj frekvenciji radi ovaj telefon..
Radi se o ovom bezicnom telefonu:
Panasonic
KX-TCD410BXM
http://www.despec.ro/catalog4.php?brand ... d=PAN39027
Zanima me dal on spada u frek. opseg od 43-50 MHz, 900MHz ili pak 2.4GHz ili nesto cetvrto??
pozz
Panasonic
KX-TCD410BXM
http://www.despec.ro/catalog4.php?brand ... d=PAN39027
Zanima me dal on spada u frek. opseg od 43-50 MHz, 900MHz ili pak 2.4GHz ili nesto cetvrto??
pozz
I jos pise u tom uputstvu
*Standard: DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications)
*Nunber of channels: 120 Duplex Channels
*Frequency range: 1.88GHz to 1.9GHz
*Duplex procedure: TDMA (Time Division Multiple Access)
*Channes spacing: 1.728 kHz
*Bit rate:1.152 kbit/s
*Modulation: GFSK (Gaussian Frequency Shift Keying)
*RF transmission power: Approx. 250mW
.......
.......
.......
Da nemas namjeru da nekome prisluskujes ili ometas ovaj telefon?
.......
.......
.......
Ma taj telefon ja imam pa me zanimalo da probam nesto.. da je bar 900MHz al ne... mora on bit posebanalexa_pg wrote:I jos pise u tom uputstvu
.......
.......
.......

Za prisluskivanje onih starih od 43-50MHz:
http://hem.passagen.se/communication/telebug.html
Za prisluskivanje onih od 900 MHz:
http://hem.passagen.se/communication/900rec.html
A one od 2.4 GHz i 5.4 GHz, moge se samo lijepo nasmijat ;D
Zanima me sta mislis kolko ljudi posjeduje onaj stari telefon koji radi na 43-50 MHz, mislio sam napraviti taj bug za slusanje i provozat se gradom da vidim dal cu sta ulovit.. cisto iz zafrkancije

pozz
U Novom Zagrebu, sta kolko dugo? kolko dugo zivim tamo? od kad sam se rodio ..Smjesko wrote:Gdje u Zg i koliko dugo?

Smjesko, oces sa mnom na misiju cordless phone spying

Sto znaci da trebamo imat 2 uredjaja koja moramo uskladit po onim tablicama za raspored kanala, znaci na jednom slusamo baza->slusalica, a na drugom slusalica->baza, mozemo i provest na input jack od mikrofona na zvucnoj od laptopa i cijeli razgovor snimat, mozda cujemo i sta zanimljivo, npr. gdje je snizenje jaja u gradu

javi ako oces sa mnom

stojke a gdje to prikacis??
cini mi se da imam jedan i taj bug, al ga moram nac negdje mi je u garazi, spoji se u seriju sa tel. linijom i to je to, iz nje crpi napon i salje zvuk na nekih 70-120 MHz
Dal znas one sahte od telefona u zemlji?? pise na njima "TELEFON":
http://www.3tcable.hr/2005/Telekom_kana ... a/SSH.html
Sta ima unutra, kolko zica ima, kako to unutra izgleda, dal si bio kad dolje?? Ja mislim da se to moze tu dolje nac zica od onog kojeg oces prisluskivat i spojit taj uredjaj
??
cini mi se da imam jedan i taj bug, al ga moram nac negdje mi je u garazi, spoji se u seriju sa tel. linijom i to je to, iz nje crpi napon i salje zvuk na nekih 70-120 MHz

Dal znas one sahte od telefona u zemlji?? pise na njima "TELEFON":
http://www.3tcable.hr/2005/Telekom_kana ... a/SSH.html
Sta ima unutra, kolko zica ima, kako to unutra izgleda, dal si bio kad dolje?? Ja mislim da se to moze tu dolje nac zica od onog kojeg oces prisluskivat i spojit taj uredjaj

Al ne kontam onda.. evo primjer:
Zelim slusat fiksni telefon od jedne sexy ribe koja zivi u zgradi sa 18 katova, znaci u stan joj ne mogu uc i zakacit joj to na zicu
Znaci zica iz njenog stana putuje prema centrali zajedno sa zicama od drugih stanara te zgrade, i da bi dosla do centrale, zice idu ispod zemlje, i ja mislim da je jedini nacin da presretnem tu zicu upravo telefonska sahta koja se nalazi u bilizini te zgrade, obicno su odmah uz zgradu..
Kolko su duboke te sahte i sta ima tocno u njima??
Zelim slusat fiksni telefon od jedne sexy ribe koja zivi u zgradi sa 18 katova, znaci u stan joj ne mogu uc i zakacit joj to na zicu

Znaci zica iz njenog stana putuje prema centrali zajedno sa zicama od drugih stanara te zgrade, i da bi dosla do centrale, zice idu ispod zemlje, i ja mislim da je jedini nacin da presretnem tu zicu upravo telefonska sahta koja se nalazi u bilizini te zgrade, obicno su odmah uz zgradu..
Kolko su duboke te sahte i sta ima tocno u njima??
Joj stojke ko da nikad nisi radio takve stvari

Ugavnom, napravio sam si majice na kojima iza pise TELEKOM, imam ono radno odjelo plavo i na njega obucem tu majcu, i u jednu torbu potrpam potreban alat i u pola bijelog dana uletim u sahtu i radim kolko me volja, ljudi ce prolazit i nece im bit nista sumnjivo... zeznu se oni koji to idu radit u 3 u noci
misle da ih niko nece vidjet no uvijek se nadje neko..
Trebas imat mastu
)
Obuces to odjelo i tu majcu i u sred bijela dana bez beda odem do govornice i rastavim ju cijelu i nakacim 54K modem na nju i sprovedem zicu iza govornice i koja ce slat/primat signale, i isti taj primopredajnik doma napravim i zakacim ga na modem i imam besplatni internet od 34 kbps

Ugavnom, napravio sam si majice na kojima iza pise TELEKOM, imam ono radno odjelo plavo i na njega obucem tu majcu, i u jednu torbu potrpam potreban alat i u pola bijelog dana uletim u sahtu i radim kolko me volja, ljudi ce prolazit i nece im bit nista sumnjivo... zeznu se oni koji to idu radit u 3 u noci

Trebas imat mastu

Obuces to odjelo i tu majcu i u sred bijela dana bez beda odem do govornice i rastavim ju cijelu i nakacim 54K modem na nju i sprovedem zicu iza govornice i koja ce slat/primat signale, i isti taj primopredajnik doma napravim i zakacim ga na modem i imam besplatni internet od 34 kbps
Ako ti to napravis, ja cu sve to da pojedem. Masta, masta. Ili ono, kad se probudis, mokar krevet....odem do govornice i rastavim ju cijelu i nakacim 54K modem na nju i sprovedem zicu iza govornice i koja ce slat/primat signale, i isti taj primopredajnik doma napravim i zakacim ga na modem i imam besplatni internet od 34 kbps
@alen_z, ajde ne kaki. Nemas ti znanja za te svoje sulude ideje. Bolje poradi malo na psihologiji da si povecas samopouzdanje i tu sexy ribu odvedi na cugu, nego sto sanjas otvorenih ociju.
To s prisluskivanjem ti je bez veze. Nema se tu bas sto pametno za cuti. Isto ti je kao kad slusas babe u tramvaju - jednako "intelektualni" razgovori.

To s prisluskivanjem ti je bez veze. Nema se tu bas sto pametno za cuti. Isto ti je kao kad slusas babe u tramvaju - jednako "intelektualni" razgovori.
...vec se dugo nisam ovako dobro nasmijao... - a onda je svizac zamotao...
Sexy riba kazes,fiksni telefon?
Sexy ribice koriste mobilne telefone,fiksne tel.linije tesko,osim ako ne fusari pa se sexa sa klijentima preko telefona.
Modem,telefon govornica - probaj u tu govornicu staviti laznu karticu skuzit ce te u 2.5 minute,pazi sad - u centrali odmah vide da se nesto dogadja na liniji,provjere se radni nalozi i ekipe, a tebe corkiraju prije nego kazes telekom.
Cak da se uspijes spojiti i u saht podaci su digitalizirani (DSL,ISDN,bla,bla) sto bi ti tu slusao?
Bolje se predstavi kao cable guy i postavi ribici kamericu u stan...hehe.
Besplatni internet 34 kbps?
Hahaha - kupi Wi-Fi karticu,odskeniraj malo susjedstvo - mogao bi se iznenaditi, hrpa njih nema zastitu na routeru...pitaj moju susjedu,ona ima flat rate - i ja isto
Kakvi telekomi,modemi,govornice..."nix snaga - mozak",rekao bi Mujo...
Haj'd uzdravlje...
Sexy riba kazes,fiksni telefon?
Sexy ribice koriste mobilne telefone,fiksne tel.linije tesko,osim ako ne fusari pa se sexa sa klijentima preko telefona.
Modem,telefon govornica - probaj u tu govornicu staviti laznu karticu skuzit ce te u 2.5 minute,pazi sad - u centrali odmah vide da se nesto dogadja na liniji,provjere se radni nalozi i ekipe, a tebe corkiraju prije nego kazes telekom.
Cak da se uspijes spojiti i u saht podaci su digitalizirani (DSL,ISDN,bla,bla) sto bi ti tu slusao?
Bolje se predstavi kao cable guy i postavi ribici kamericu u stan...hehe.
Besplatni internet 34 kbps?
Hahaha - kupi Wi-Fi karticu,odskeniraj malo susjedstvo - mogao bi se iznenaditi, hrpa njih nema zastitu na routeru...pitaj moju susjedu,ona ima flat rate - i ja isto

Kakvi telekomi,modemi,govornice..."nix snaga - mozak",rekao bi Mujo...
Haj'd uzdravlje...
bas zbok takvih pokusaja na govornicama su zablokirani svi ti pozivi ka provajderima hotlajnu i ostalim glupostima. kod mog druga ima govornica na kuci a kabal mu prolazi kroz tavan, pa smo mi bili malo radoznali i zakacili obican telefon mogli smop primati pozive na njega, ali neznam zasto uspli smo samo 2 broja pozvati sa tog fona. mobilni da vidimo koji je br govornice i njegovu kucu da se javimo njegovim da smo na tavanu
kasnije smo skinuli taj fon i nismo se vise pentrali gore.

kasnije smo skinuli taj fon i nismo se vise pentrali gore.