Zanima me dal ima mozda netko PCB verziju (izgled stampane plocice) od sim_scan-a, u attachu je slika uredjaja... ili ako netko ima vec gotov taj uredjaj i zeli mi ga prodat neka javi
poz
alen_z wrote:Zanima me dal ima mozda netko PCB verziju (izgled stampane plocice) od sim_scan-a, u attachu je slika uredjaja... ili ako netko ima vec gotov taj uredjaj i zeli mi ga prodat neka javi
poz
I like software and hardware
My hobbies are PHP programmering, PCB creating and C++ 3D progrmming http://www.speedtest.net/result/698562022.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije mi jasno nesto.. ako napravim taj dejanov simscan, preko njega izcitam potrebne kljuceve.. zanima me dal preko tog uredjaja i upisujem one .hex fajlove od GSM-a na karticu?? ili za to pak treba opet neki drugi uredjaj??
Poceo sam crtat PCB u PCBWizardu i mogu rec da super ide samo sam zapeo kod ovog Hex invertera 74HC04 CMOS IC, u attachu je slika na kojoj je zaokruzen taj element! Zanima me dal brojevi na slici pored tog elementa predstavljaju broj nozice (pin-a) tog elementa??
Evo, upravo sam zavrsio PCB
Radio sam u PCB Wizardu.. u attachu je gotova stvar, volio bi da to pregledate jer se bojim da nisam napravio negdje gresku kakvu posto mi je prvi put da radim
Znaci isprintam onaj izgled "atwork" na termofoliju i lijepo sa peglom na plocicu i gotova stvar?