pomoc - univerzalni daljinski kameleon urc-8305
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
pomoc - univerzalni daljinski kameleon urc-8305
zna li neko kako rastaviti navedeni daljinski upravljać, jer sam ja vec izludio
hvala
hvala
Re: pomoć- univerzalni daljinski kameleon urc-8305
tresni ga od zemljuRIS wrote:zna li neko kako rastaviti navedeni daljinski upravljać, jer sam ja vec izludio
hvala
odvrni sarafe zabi savciger u njega i polako otvori
vec bi on letio i kroz prozor da ga nisam platio 100 eur )pedja089 wrote:tresni ga od zemljuRIS wrote:zna li neko kako rastaviti navedeni daljinski upravljać, jer sam ja vec izludio
hvala
odvrni sarafe zabi savciger u njega i polako otvori
Kad si ga toliko platio, mozes platiti jos koji € da ti to sto trebas napravi netko strucan u nekom servisu.vec bi on letio i kroz prozor da ga nisam platio 100 eur )
Ajme opet tvoji komentari..........SaNsKi_Dk wrote:Za 100 eura si mogo kupiti dobar televizor sa orginal daljinskim prema tome, tresni ga od zemlju i ako zivis na trecem spratu skoci sprozora kas tako pametan
Poslusaj Smjeska,jer ako tolko kosta daljinac steta je da ga pokusa rastaviti neki amater...
...dok citash ovaj tekst,tvoje karlovacko je sve toplije i toplije...
- Cika Spasoje
- Pravo uznapredovao :)
Smjesko wrote:Kad si ga toliko platio, mozes platiti jos koji € da ti to sto trebas napravi netko strucan u nekom servisu.vec bi on letio i kroz prozor da ga nisam platio 100 eur )
vidi ovako, nije problem platit poravak, ali daljinac je u garanciji i ako vide da je prosuto nesto po njemu nema sanse da priznaju, ovako ga ja rastavim, ocistim i pravim se grbav )
Brate ako budes tako rastavlja skontati ce oni na servisu da je rastavljen...Imas uvik nedi nekakvu naljepnicu
...dok citash ovaj tekst,tvoje karlovacko je sve toplije i toplije...
E, to je druga prica. Hm, ne znam kako bih ti mogao pomoci jer nikad nisam vidio bas tu igracku. Za ubuduce, kad kupis nesto takvo, stavi ga u plasticnu prozirnu vrecicu. Vrlo je prakticno. Stiti od prasine, prljavstine i znoja s ruku i sokova, pive, sampanjca, gemista i ostalih nepazljivih tekucina.