Ima li netko rjesenje za slijedeci problem? Skidao sam neke velike programe sa www.rapidsahre.com i dosegao ogranicenje za fr*e korisnike.
Sad svaki put sve duze moram cekati kad kliknem na neki link i hocu nesto odatle skinuti.
http://www.elektronika.ba/forum/uploadz ... _ovoga.gif
rapidshare_dot_com
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
ima jedan program "Rapidshare Unlimited" trazi ga na google
ako ne ga najdes prati mi mail na tomce86@gmail.com ke ti go dadam
kako radi ne mora da se diskonektiras nego on go cisti cash na pc to isto tako ima jedan za mega premium
ako ne ga najdes prati mi mail na tomce86@gmail.com ke ti go dadam
kako radi ne mora da se diskonektiras nego on go cisti cash na pc to isto tako ima jedan za mega premium
Ne znam za RapidShare ali za Megaupload ima rjesenje. Recimo za Mozilla Firefox: ukucaj about:config, pronadji general.useragent.extra.firefox i upisi MEGAUPLOAD 1.0.
Za Internet Explorer u registry nadjes user-agent naziv i upises isto MEGAUPLOAD 1.0.
Treba pokusati nesto slicno i za RapidShare ako i oni nude neki svoj toolbar ili neku slicnu glupost za instalaciju pomocu koje detektuju korisnike.
Za Internet Explorer u registry nadjes user-agent naziv i upises isto MEGAUPLOAD 1.0.
Treba pokusati nesto slicno i za RapidShare ako i oni nude neki svoj toolbar ili neku slicnu glupost za instalaciju pomocu koje detektuju korisnike.