kako kad umrezim racunare da imam na obadva internet jeli mi treba neki program ili tako nest ili samo kad umrezim imam i internet na obadva, znam da mi mora bit modem ukljucen odnosno kompjuter u kojem je modem
ljudi bas nevole google nikako iako je pametan pravo!
evo prvo sto mi je doslo o umrezavanju i mislim da tu ima sve sto treba da znas da umrezis dva kompa i da dijelis internet.
nisi nishta naveo a trazish pomoc.Neki su ti vec odgovorili da ti treba lan.Kakav ti je modem Dialup ili adsl neka brodband veza?najprostije dve lan kartice ubacish u oba kompa,dodelish im IP adrese 10.0.0.1 i 10.0.0.2 za subnet stavish 255.255.255.0 ostalo ostavish na default.Kupish ili napravish crossover cabal duzine koja ti je potrebna i idesh u windowsu na share this connection i to ti je to.Umalo da zaboravim ako zelish da koristish resurse i delish datoteke preko te iste mreze ukljucish microsoft network mrezu nazovi kako hocesh ili je ostavi na mshome i to ti je to samo seruj particije cd-romove shtampache i to ti je to.
Nadam se da sam ti bar malo pomogao,ali najbrzi korak resavanju problema je da iznesesh shto vishe informacija i da lepo objasnish svoj problem