Ekskurzija - smicalice
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
sve mi se cini da vi mislite da sam ja nenormalan... pa jesam ja nisam isao na ekskurziju u srednjoj nisu nam profesori dali jer smo najmanji razred na skoli, bilo nas 14... ali smo najvece budale bili hahahaha
Intel P IV 3.02GHz, RAM 1024MBddr400, Ati Radeon X1650Pro IceQ 256ddr2, HDD Maxtor 80GB 7200rp/m, DVD ROM, DVD RAM, Windows Vista Ultimate
pa nije ni nas razred isao na exkurziju.
prvo rekli hocemo, pa nas malo bilo, pa nemoze,pa onda sredili da idemo ,iako nas je malo, i onda jedan po jedan otkazivao i na kraju niko nije htio ici.
sta ces kad je nas razred bio neorganiziran, same seljacine u razredu bile.
a sjecam se exkurzije na kraju osnovne.
zatvoreni bazen je bio straha ,ali nam dopustili u njega tek dan -dva prije odlaska.
more je bilo prelose.
odes 1Km u daljinu u more a dubina non stop do koljena.
dobio sam sugavu sobu,nema ni balkona ni nista.
ja stavio gace na ogradu prozora da se suse ,i pale gace dole 2 sprata nize deckima iz drugog razreda na sto gdje su pili sok.
pogledase oni gore ,ja reko u kojoj ste sobi, sad cu ja doci po to.
uzimali smo kondome i sipali vodu u njih da izgledaju ko balon i bacali drugima na balkon ,sta ces bili smo dijeca jos uvijek .
a ima jedan lik ,citavu exkurziju je proveo vozajuci se u liftu , evo wizard zna ko je.
prvo rekli hocemo, pa nas malo bilo, pa nemoze,pa onda sredili da idemo ,iako nas je malo, i onda jedan po jedan otkazivao i na kraju niko nije htio ici.
sta ces kad je nas razred bio neorganiziran, same seljacine u razredu bile.
a sjecam se exkurzije na kraju osnovne.
zatvoreni bazen je bio straha ,ali nam dopustili u njega tek dan -dva prije odlaska.
more je bilo prelose.
odes 1Km u daljinu u more a dubina non stop do koljena.
dobio sam sugavu sobu,nema ni balkona ni nista.
ja stavio gace na ogradu prozora da se suse ,i pale gace dole 2 sprata nize deckima iz drugog razreda na sto gdje su pili sok.
pogledase oni gore ,ja reko u kojoj ste sobi, sad cu ja doci po to.
uzimali smo kondome i sipali vodu u njih da izgledaju ko balon i bacali drugima na balkon ,sta ces bili smo dijeca jos uvijek .
a ima jedan lik ,citavu exkurziju je proveo vozajuci se u liftu , evo wizard zna ko je.
Re: Ekskurzija - smicalice
mi kad smo bili na ekskurzijama, uvjek neko najebe, tolko da se boji zaspat. jedna od fora je bila snimit vodu kako curi i to nekih pol sata do sat pustat mu kraju uha dok spava onda bi se upiso ima toga jos, samo da pogledam slike sa ekskurzija pa vam javim
Dvije ploče jedan izolator,mala moja to je KONDENZATOR...