Ne pretjerujte sa korištenjem smajlija, interpunkcijskih znakova, i slično. Obratite pažnju na dimenziju postavljene slike na forumu. Ukoliko je slika pretjerano velika tako da kvari dizajn foruma, molimo da iz svog posta uklonite [img] tagove tako da do slike ostane samo link na koji će se kliknuti.
Ljudi ne moze zeleni chip jer ima blag prelaz sa zelene na transparent (crnu boju, ako je majica crna), pocece se odmah guliti boja sa coskova, ivice moraju biti ostre!
MladaNada wrote:Ljudi ne moze zeleni chip jer ima blag prelaz sa zelene na transparent (crnu boju, ako je majica crna), pocece se odmah guliti boja sa coskova, ivice moraju biti ostre!
..istina al zavisi od vrste boje kojom radis, imam frenda kojem stari ima tiskaru il tako nesta njemu je to dosta poznato, zavisi od vrste boje i od toga koliko se dugo susi...
P.S. i da...slazem se..traxa treba nekako "oznacit"
Ma jednostavno puknite neku boju crna/crvena/lila/ roza /zelena...
Gore se stavi znak elektronika.ba, ispod adresa sajta, Na leđima malo slika iz sajta, a kao podloga neka shema lagana, znaći kako da nestaje u majci, i to je to. Svatko neka si na rukav onda stavi svoj nick i gotovo. Kakve mudrolije. Kao utakmica filozofa :D
Svi čipovi rade na bijeli dim, dok taj dim izađe iz njih, ... oni više ne rade.
e bas sam zaboravio otici u fis viditi jeli kod nas mogu printati to i kolika je cijena.
samo me zanima jeli kvalitetan ispis, i hoce li se boja isprati i oguliti nakon 3 pranja?
i jeli oni imaju svoje majice ili moras ti donijeti?