Da dam i ja svoj skromni doprinos ovoj temi. Kad je rijec o ukusima stvarno ne treba raspravljati, te iz tog razloga samo predlazem. Na grudima da nema nikakvih slika, jedino logo foruma. Na ledjima moze tekst (slika br1)
U prilogu kako bi izgledala prednja strana
ma imas virtualx bar na 10-ak mjesta u gradu. ja sam isao na ruzicu gore kilometar poslije rampe ima grafika cojk radi na komad. on radi jednobojno, sa vise boja je skuplje ali radi jako kvalitetno, isjece slova i onda ih presom lijepi.
Intel P IV 3.02GHz, RAM 1024MBddr400, Ati Radeon X1650Pro IceQ 256ddr2, HDD Maxtor 80GB 7200rp/m, DVD ROM, DVD RAM, Windows Vista Ultimate
alexa_pg wrote:Da dam i ja svoj skromni doprinos ovoj temi. Kad je rijec o ukusima stvarno ne treba raspravljati, te iz tog razloga samo predlazem. Na grudima da nema nikakvih slika, jedino logo foruma. Na ledjima moze tekst (slika br1)
U prilogu kako bi izgledala prednja strana
SUPERR JE OVO STO STE IZDIZAJNIRALI ))))
SAMO DA SPRIJEDA IMA MALO VISE SLIKICA ILI NESTO SLICNO DA NEBUDE MONOTONO. JA STO SAM IMAO IDEJA SVE STE MI UKRALI HEHEHHEHE
da ne bude zabune, ovo sa nickovima je zadnja strana, a biće još verzija sa prednjom stranom i slikama, samo dajte prijedloge ili barem slike pa da dizajniramo
Moze ova slika
Pita sam ja lika,kaze da moze napraviti majice po narudbi ali da ne smije imati puno boja Onda ne ostaje nego da sami napravimo majicu Ima kupiti jedan obican papir pa na njega printas i onda u dri peglom...
I jos nesto,amo neku drugu boju bijela je nekako za mljekare
...dok citash ovaj tekst,tvoje karlovacko je sve toplije i toplije...
isplatnije ti je ovdje printati a neces placati postarinu. ima u onoj ulici pokraj vojnog igralista neki ducan darovni i oni printaju a imas isto neki dole kod amfore, ne znam provozaj se pa se raspitaj o cijeni. meni ce raditi ovaj na ruzici jer imam jednu majicu i predobra je.
Intel P IV 3.02GHz, RAM 1024MBddr400, Ati Radeon X1650Pro IceQ 256ddr2, HDD Maxtor 80GB 7200rp/m, DVD ROM, DVD RAM, Windows Vista Ultimate