dali je neko od vas popravljao ark i dali zna koliko on struje povuce kad se pojaca do kraja..+kas.??? vidim da se spominju neke igracke od 1,5A sa tim nemoze popravit nista mozda da ga popravlja da nezakacinje zvucnike
imas problema oko jednog stab. ispravljaca a sta ce bit kad otvoris ark (neki bolji) on u sebi sadrzi i procesore i pojacivace,filtre,stabilizacije,operacione.,.,,
aman zasto bi popravljo ark kad ima ljudi koji to rade zovu se servis
ja neznam sta ti nekuzis spojis istosmjerni napon na ulaz (na semi nema grec ali ga ti stavi valda to znas), ulazni napon min je 4,2V, a max 40V (a sve vrijednosti između toga mozes upotrebljavati), izlazni napon je od 1,2V pa do 37V ali samo u slucaju da je ulazni 40V, ako je ulazni 20V izlazni ce ti biti od 1,2 pa do 17V (odprilike)
juka vk wrote:ja neznam sta ti nekuzis spojis istosmjerni napon na ulaz (na semi nema grec ali ga ti stavi valda to znas), ulazni napon min je 4,2V, a max 40V (a sve vrijednosti između toga mozes upotrebljavati), izlazni napon je od 1,2V pa do 37V ali samo u slucaju da je ulazni 40V, ako je ulazni 20V izlazni ce ti biti od 1,2 pa do 17V (odprilike)
eh to sam mislio fala znaci stavit cu ulaz 40 volta i sve ok
a zasto da ulazi istosmjerni kako si ti rekao pa jel nebi tebao izmjenicni biti na ulazu???
Ajde ti "elektras" lijepo radi nesto drugo sto znas raditi, pa zaradi novce i onda kupi gotov ispravljac ili plati nekome tko to zna napraviti. Ovako patis i sebe i nas.