mjerni izvori - trebam pomoc

Forum o svemu i svačemu, ALI vezanim za elektroniku.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Post Reply
..JA..

mjerni izvori - trebam pomoc

Post by ..JA.. »

ovako,molio bi ako netko ima tekstove,sheme,stranice,sta god o mjernim izvorima,generatorima funkcija i generatorima impulsa i tome slicnom da stavi ovdje. moram to nac za maturalnu radnju,a nema nigdje nista. trazio sam po netu,ali nisam nasao nista korisno :evil: ,pa ako netko od vas ima nesto takvo da mi pomogne? :wink:

hvala..
Smjesko
Stariji član
Stariji član

Post by Smjesko »

Nakon sto na Google otipkas "function generator", izmedju brda ostalih linkova dobijes i ovaj: http://en.wikipedia.org/wiki/Function_generator

Dakle, nije tocno da nema to sto si trazio. Isto vrijedi i za pulse generator i ostalo.
..JA..

Post by ..JA.. »

ima tk na engleskom,a to mi je malo problem prevodit.. :?

sad ce bit nebudi lijen,prevedi,nadi nekog,i tak to..
znaci,ako netko ima na hrvatskom jeziku ili ako znate gdje ima toga bio bi zahvalan.
ako ne, onda moze i na engleskom. probat cu se snac nekak..
Smjesko
Stariji član
Stariji član

Post by Smjesko »

A tak ti to ide. Kad nesto trebas a ne znas ili ne mozes, onda je rjesenje da platis nekom tko zna i moze. I ja sam jednom prilikom dao nesto prevoditi i kostalo me puno a bilo prevedeno nikako. Onda sam odlucio zagrijati stolicu i sad si sve sam radim. Tak ti je to, ne ?! :wink:
..JA..

Post by ..JA.. »

a da,tako je to.. sjest i pomalo prevodit. mada je takav tekst meni teze malo prevest posto ima dosta tih el izraza i toga,al valjda cu se snac nekako.
a dok se ja snalazim,ako netko nesto ima,slobodno pomogne :D
Post Reply