jest u pravu si TRAX,
obriši i topic i postove. kad sam prvi put ovo pravio ostao mi je ožiljak na ruci od vruće HCl koja je "špricala" iz dobro nezavrnotog čepa. to sam prešutio. kakva su pravila za izražavalje intimnog odnosa (parenja) između ljudi ili stvari kao npr. JEBI GA i sl.
trax wrote:Ok ljudi evo ovako.
Takodje smatram da bi trebalo sakriti podatak koji govori koliko neki korisnik je do sada postavio poruka. Neki postavljaju poruke samo da bi imali vise komentara od nekog drugog ali o ovome cu da razmislim.
Dupli post ti se pojavi kada kliknes dva puta Submit zaredom pa on dva puta posalje. Ako nekad ne bude proslo iz prvog klikanja na Submit, garant je otislo na server samo ti nisi dobio odgovor. Ne klikaj ponovo nego idi sacuvaj sebi taj tekst negdje i idi na back pa vidi jel forum snimio. Ako nije, onda ponovo postaj.
Ma znam, nije bukvalno dupli post, vec sam isao na edit-> submit i on je poslao jos jedan!
Mada moguce da sam isao na back pa onda
BTW dugo vec pricamo o dijelu foruma na engleskom, ili to ili da otvorimo sticky topic u shemama pa da podizemo sheme i pisemo text na engleskom Volontiram za taj posao
Samo da ja isprogramiram PHP skriptu za podrsku engleskog pa ce biti pored naziva sheme polje za upis engleskog naziva. To ces raditi ali eto cim stignem da to doradim.
Tacno tako, i to je zabranjeno. Takodje kada se postavlja novi topic veoma je bitno da se dobro naglasi o cemu se u tom topicu radi. Glupo je napisati recmo "Imam problem" i to je to. Treba napisati "Imam problem sa _____" pa fino navesti u cemu je problem.
sve je ovo fino i lijepo sto citam ali sumnjam da ce nesto od ovoga moci da se sprovede u djelo bez banovanja vecine clanova.
ko razumije shvatice sta sam mislio.