Brisanje postova

Forum o svemu i svačemu, ALI vezanim za elektroniku.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

MladaNada
Stariji član
Stariji član

Post by MladaNada »

Hocemo power mosfete za nagrade! :D Pitanja iz biologije :D :D :D :D :D
pepi
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by pepi »

ja bas isto imam neke sheme za poslat kad ih isprobam :)

al sta cu slat :shock: kad ce trax to objavit za dvije godine :? onda ce vec naci bolje rjesenje tog sklopa :? :?
trax
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by trax »

Objavicu ja cim dodje neka dobra shema ne brinite...
pepi
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by pepi »

dobro. trax vjerujem ti..... nego zasto si objavio onaj sklop da led blinka prije nego mobitel zazvoni, svi govore da to nemoram ni radit... da cu bezveze potrosit djelove :? :? :?

neznam kome da vjerujem dok ne napravim sklop :?
pepi
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by pepi »

za ovo sam kupio djelove... i sad mislim oce li radit..... je li neko mozda napravio ovakav sklop? radi li? tu je neko napiso da mu ne radi.. ako stavrno ne radi, zasto trax ne maknes takve sklopove?

http://www.elektronika.ba/el.sheme/?akc ... idgrupa=28
MladaNada
Stariji član
Stariji član

Post by MladaNada »

Taj sklop sigurno radi, ja sam pravio grublju verziju i ona je radila!

Sto ne brise sheme koje ne rade : Zato sto su one najpopularnije :lol: pogledaj recimo GSM sniffer!
pepi
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by pepi »

nemoj mi reci da GSM sniffer ne radi :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
pepi
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by pepi »

ustvari i neznam kako bi radio :? :? :? :?
pepi
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by pepi »

MladaNada wrote:Taj sklop sigurno radi, ja sam pravio grublju verziju i ona je radila!

Sto ne brise sheme koje ne rade : Zato sto su one najpopularnije :lol: pogledaj recimo GSM sniffer!
kako radi? tj. kada taknes vidu ili kada se priblizis?
MladaNada
Stariji član
Stariji član

Post by MladaNada »

Moras taknuti! Mozda bi moglo raditi i na blizinu, ali onda bi ti vjerovatno trebao neki komparator, zavojnice...
pepi
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by pepi »

aha... bas cu tu staviti kako radi kada napravim :)

kada taknes jednom vidu, rele se aktivira.. a kada taknes dva puta se relej iskljuci ili kako? meni bi trebalo da se aktivira na jednu sekundu i da onda kada diras miruje jednu minutu.. jer bi to dalo impuls mome uređaju koji bi upravljao sa sirenom od alarma..

ako se tako nemoze napravit (znam da se nemoze) onda cu probat tu shemu izmijeniti i dodati jos neke djelove, pa mozda i proradi :)
pepi
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by pepi »

a moze i da drzi ukljuceno neko vrijeme pa da se onda deaktivira :)
MladaNada
Stariji član
Stariji član

Post by MladaNada »

Ne pretjerujte sa korištenjem smajlija, interpunkcijskih znakova, i slično. Obratite pažnju na dimenziju postavljene slike na forumu. Ukoliko je slika pretjerano velika tako da kvari dizajn foruma, molimo da iz svog posta uklonite [img] tagove tako da do slike ostane samo link na koji će se kliknuti.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
DRUG STARI
Pravo uznapredovao :)

Post by DRUG STARI »

Mlada Nada, mislim da vise nemas 5 godina, pa da ovako postas, isto se i odnosi na ostale. Ako zelite kvalitetan forum, gdje mozete ocekivati ozbiljnu pomoc od ljudi koji imaju znanje i praksu, molim vas da se ponasate ozbiljno.Vecini je sve bitnije od elektronike, to se vidi iz sadrzaja postova, same gluposti, a Gotovi Projekti, cast izuzecima, miruju.Sa mojeg gledista, vecina samo koristi Traxovu dobrotu, ja bi svima koji se ne drze pravila zabranio pristup, mozete se glupirati i preko maila ili PM-a, samo se tako moze nesto promijeniti na bolje.
Ja sam se vec nekoliko puta mislio maknut sa ovog foruma, a sve zbog neozbiljnih clanova kojima nitko nista nece i onda to debelo i koriste.
Puno kvalitetnih clanova danas nemate na forumu, otisli su zbog navedenih razloga, ja mislim da bi tome trebao doci jednom kraj, jer bolje je imati 10 dobrih neko 1000 neozbiljnih.
pepi
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by pepi »

istina da neki iskoristavaju Traxovu dobrotu...

a uostalom.. ovdje na forumu je samo djelic od ovih tisucu napisalo barem jedan post.. pogledajte malo po forumu :?

ja sam se ukljucio nedavno jer sam nabavio ADSL, pa mogu biti dosta na internetu :D
pepi
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by pepi »

bilo bi ljepo da se moze napraviti da se brisu accovi na forumu ako si inaktivan dulje od cca 35 dana ili da se obrisu svi clanovi s 0 postova svaka 3 dana :D
MladaNada
Stariji član
Stariji član

Post by MladaNada »

DRUG STARI wrote:Mlada Nada, mislim da vise nemas 5 godina, pa da ovako postas, isto se i odnosi na ostale. Ako zelite kvalitetan forum, gdje mozete ocekivati ozbiljnu pomoc od ljudi koji imaju znanje i praksu, molim vas da se ponasate ozbiljno.Vecini je sve bitnije od elektronike, to se vidi iz sadrzaja postova, same gluposti, a Gotovi Projekti, cast izuzecima, miruju.Sa mojeg gledista.......
Mogao sam taj post iznad napisati i u nekoj ozbiljnoj temi, ali nisam, ova tema ionako ne sluzi nicemu (vise) :!: :idea:

Mislim da bi bilo adekvatno da se otvori sekcija Offtopic u koju cemo pisati gluposti! Onaj ko napise glupost u "zvanicnom" dijelu foruma dobije ban na par dana da se ohladi :idea:

Koliko samo tema u "Nema cega nema" nema veze sa zivotom?
Trebamo se bar malo drzati struje :)
MladaNada
Stariji član
Stariji član

Post by MladaNada »

pepi wrote:bilo bi ljepo da se moze napraviti da se brisu accovi na forumu ako si inaktivan dulje od cca 35 dana ili da se obrisu svi clanovi s 0 postova svaka 3 dana :D
Ja sam ljetos bio neaktivan 50-ak dana :idea:
A ti sa 0 postova se cesto vrate na forum i upitaju nesto i tako postanu pravi clanovi!
DRUG STARI

Post by DRUG STARI »

MladaNada wrote:Mogao sam taj post iznad napisati i u nekoj ozbiljnoj temi, ali nisam, ova tema ionako ne sluzi nicemu (vise)
ovo ti je stvarno dubokoumna izjava, po tvoje forum "Nema cega nema" sluzi izmedju ostalog i za krsenje pravila foruma, tako si se barem ponio sa onom smajlicima !
meni je bitan cjelokupnio dojam na forumu, ali NAJBOLJE DA SE TRAX IZJASNI o svemu ovome, meni je vec dosta borbe sa vjetrenjacama, ako zelite takav forum, onda cete ga i imat, ja imam i pametnijeg posla u zivotu, nego brisat necije gluposti !
trax
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by trax »

Ok ljudi evo ovako.

Malo sam preuredio pocetnu stranicu foruma, tacnije dodao jos dvije nove sekcije/foruma.

Od sada pa nadalje, sve nevezano za elektroniku se moze postavljati u grupu Sve ostalo (a opis kaze Forum koji ne mora biti vezan za elektroniku ali u kojem vrijede pravila foruma!).
Nije preporucljivo da tu iko pise gluposti koje nemaju veze s vezom ali ako ukoliko ima potrebe, onda je to mjesto za takvu raspravu.

Istina je da se dosta vremena provede brisuci tudje gluposti i to se nikako ne isplati. Ja se ovom prilikom zahvaljujem svim moderatorima koji su odvojili dio svog vremena da mi u tome pomognu.

Neka se niko ne ljuti sto se njihovi postovi brisu, to se radi iz tog razloga da se malo forum procisti od svih nepotrebnih stvari.
Bezbroj puta sam naisao na postove u kojima neko trazi pomoc a dobije nekakvo ismijavanje ili totalno glup odgovor koji nema veze s vezom. Takvi odgovori ce se automatski brisati.

Zamolio bi sve koji imaju vremena da malo prosurfaju po forumu i da mi posalju link svih postova za koje oni misle da su bespotrebni pa da na efikasan nacin to procistim i malo stvari dovedemo u red.

Takodje smatram da bi trebalo sakriti podatak koji govori koliko neki korisnik je do sada postavio poruka. Neki postavljaju poruke samo da bi imali vise komentara od nekog drugog ali o ovome cu da razmislim.

Jos jednom molim sve vas da ne dodajete bespotrebne komentare tek tako da bi i vi nesto rekli. Takodje na forumu sam naisao na par opasnih stvari koje neko mlad i neiskusan moze sagraditi iz neznanja i pri tome se ozlijediti, da ne kazem i poginuti. Takve stvari od sad pa na dalje cu da brisem. Jedna od tih stvari je i ona flasa sa solnom kiselinom i alu-folijom. To ljudi ako vam prsne u oci pozdravite se sa zivotom kakvog znate.
Post Reply