TDA7375

Rasprava o el. shemama, pitanja i diskusije. Ako ti treba neka shema, ovdje pitaj.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax

Post Reply
defs
Pravo uznapredovao :)

TDA7375

Post by defs »

Nasao sam doma u garazi blaupunkt auto radio i vidio da su unutra dva integrirca TDA7375, vidim da su oni u chipoteci oko 50 kn, pa sam ih odlucio iskoristit pa napravit neko pojacalo, sta mi savjetujete?
tmp47c
Napredujem
Napredujem

Post by tmp47c »

jopagti
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Re: TDA7375

Post by jopagti »

Ako radi nemoj prckati jer blaupunkt nije losa marka :idea: A ako je radio otisa,mozes napraviti zgodno pojacalo! digni ovaj datasheet i sve ce ti biti jasno :wink: Evo link http://www.alldatasheet.com/datasheet-p ... A7375.html
defs

Post by defs »

radio u principu radi,ali nesto nevalja sa onom karticom tako da na ekranu izbacuje:Wrong key :!:
malo sam gledao datasheet, i vidio da jedan integrirac ima 4 kanala, a u radiju su 2, znaci ukupno 8 :shock: . Valjda su spojeni u bridge. Pa nisu to tak losi integrirci, pise da jedan daje max 2x40W. Jel treba jos predpojacalo ako bi radio pojacalo za kompjuter? I di da stavim potenciometre jer na ovoj shemi u datasheetu ih nema?
jopagti
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by jopagti »

Sta jel ti na displeju pise da uneses neke brojke?Moguce da je do koda...Vidi kos nekog auto mehanicara ili ode po forumu kako da koda od auto radija...
Potenciometar mozes spajati ovako-klizac spoji na pozitivni ulaz,drugu nozicu od potenciometra spoji na negativan pol od ulaza a i masu od pojacala a trecu spoji na pozitivan ulaz :!:

http://www.elektronika.ba/forum/uploadz ... ometra.rar
tmp47c
Napredujem
Napredujem

Post by tmp47c »

mislim da znam o kom je radiju rec... mogu da ti preporucim da ga odneses kod nekog ko radi audio pa da ti to prepravi bez te kartice... moze da ti uradi sa kodom ili bez koda... :wink:
( moguce da se promenijo podatak u memoriji eepromu za to mora da ide na motorola prog....)
defs

Post by defs »

tmp47c wrote:mislim da znam o kom je radiju rec... mogu da ti preporucim da ga odneses kod nekog ko radi audio pa da ti to prepravi bez te kartice... moze da ti uradi sa kodom ili bez koda... :wink:
( moguce da se promenijo podatak u memoriji eepromu za to mora da ide na motorola prog....)
jel je moguce ovo doma napravit, ne isplati mi se nosit na servis jer ce me tamo ogulit vise nego sto cijeli radio kosta?
meni je vazno da radio radi, kod mi ne treba, znaci da nekako onesposobim eeprom?
Shenda

Post by Shenda »

Me ne radi to od radia...

Ako "onesposobiš eeprom", onesposobićeš radio!!! I teško da to možeš "sam doma" jer ti treba programator za eeprom, program koji će mijenjati postojeći (u eepromu)...

Odnesi to nekome ko zna, može i ima čime! I neće te oguliti, nije to neka velika cifra... U svakom slučaju bitno manja od vrijednosti radia.
Nedim_
Napredujem
Napredujem

Post by Nedim_ »

Post Reply