Ne kontam...tmp47c wrote: SaNsKi_Dk
ma daj vec jednom podatke da nepricamo dalje napamet (zvucnika )
Krcanje pojacala kada je pojacano glasno i kada je bas pojac
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
ovo je tacno juka vk-u je bilo upuceno i on je dao te podatkemislim da se zahebo htel je to uputiti juki vk, valjda Smile
-dva oma je mali otpor za taj ic...
neka proba naci zvucnike od 8oma 200w mozda bi dobro radilo i sa 6oma
ali sa 2 oma mora da se pojacano greje i stvara takve zaj** ( izoblicenje zvuka ) moguce da ga imas i kad je pojacano preko polovine 3/4samo sto se to puno teze primeti
Nisam siguran,pogledaj krakteristike integralnog kola!!!!!!!!!!!!!!boraomega wrote:TDA7294 ima maksimalan radni napon napajanja od +/-40V a ja savetujem ne ici preko +/-35V za pune osobine pri zadrzanom kvalitetu!ziki the wrote:Za pocetak povecaj kondenzatore ono trazi 2*10000uf max napajanje je +/-50 ali ti ne preporucujem da dizes napon!
Pravio sam par komada sa tim pa sam sve isprobao!
Od svega po malo vise! Pa majstor.
jo
prva mogučnost -takva konstrukcija pojačala ti je
drugo -preslabi trafo al ne vjerujem jer bi ti onda morao grec izgorijet
treče -preslabi elektroliti
četverto- stvar kakv signal pustaš u pojačalo (možda su ti u pretpojačalu preslabi elektroliti)
peto-daj molim te pothitno si operi pločicu s arfom i četkicom ili alkoholom preskaču ti elektroni
četverto- stvar kakv signal pustaš u pojačalo (možda su ti u pretpojačalu preslabi elektroliti)
peto-daj molim te pothitno si operi pločicu s arfom i četkicom ili alkoholom preskaču ti elektroni
YOO NIGGA
Re: jo
IGOMBAR wrote:prva mogučnost -takva konstrukcija pojačala ti je
STA TI JE TA PRVA MOGUCNOST BA
Pa... mislim... ja jesam mozda pomalo tupav a mozda i nedovoljno iskusan, ali brate nigde u data shetu to ne nadjoh?!ziki the wrote: Nisam siguran,pogledaj krakteristike integralnog kola!!!!!!!!!!!!!!
Rođen sam u Srbiji... od toga ću i da umrem!
Imati prijatelje, to znaci prihvatiti da ima lepsih, pametnijih i sposobnijih od vas. Ko to ne moze da prihvati - nema prijatelja!
Imati prijatelje, to znaci prihvatiti da ima lepsih, pametnijih i sposobnijih od vas. Ko to ne moze da prihvati - nema prijatelja!
- juka vk
- Pravo sam se raspisao :)
Re: jo
plocica je lakirana sa smolomIGOMBAR wrote:daj molim te pothitno si operi pločicu s arfom i četkicom ili alkoholom preskaču ti elektroni
a stavljo sam jaci trafo jezgre 10*10*5 i nista se nije promjenilo
vodovi kod napajanja su prelemljeni dosta debelo
Ok. Brate vrednost +/-50 je apsolutna maksimalna vrednost bez signala!!!!!!boraomega wrote:Pa... mislim... ja jesam mozda pomalo tupav a mozda i nedovoljno iskusan, ali brate nigde u data shetu to ne nadjoh?!ziki the wrote: Nisam siguran,pogledaj krakteristike integralnog kola!!!!!!!!!!!!!!
Nisam hteo da vredjam! pooz.
Od svega po malo vise! Pa majstor.